Nokia 5200 a 5300: další tajné info a fotografie (aktualizováno!)

7

Na internetu se objevily další informace o připravované dvojici vysouvacích telefonů finského výrobce. Telefony mají speciální tlačítka pro ovládání hudby na boku. Zařazení do série 5xxx by mohlo naznačovat vyšší odolnost.

Oba telefony jsou vysouvací konstrukce, u vyššího modelu je patrné ovládání MP3 přehrávače na boku. S největší pravděpodobností však nepůjde o dotykové ovládání, i když to tak na první pohled může vypadat. Oba telefony jsou postaveny na platformě Series 40.


Nokia 5300 a 5200: prozatím tajné

Detailů ohledně výbavy zatím neznáme mnoho, oba telefony by ale měly mít Bluetooth, JAVU a slot pro paměťové karty. Kromě GPRS bude přítomno i EDGE. Levnější model 5200 (na obrázcích v šedé barvě) bude disponovat VGA fotoaparátem a displejem s rozlišením 128 x 160 bodů. Jeho paměť bude mít kapacitu 30MB. Vyšší model však kromě již zmíněných hudebních tlačítek na boku nabídne také QVGA displej (rozlišení 240 x 320 bodů), 1,3 Mpx fotoaparát a 130MB paměti.


Nokia 5300


Nokia 5200

Aktualizováno

Objevily se nové počítačové modely, které dávají ucelenou představu o vzhledu připravované Nokie 5300.

zdroj: slashphone.com, alfa2.org

Diskuze ke článku
Anonim
hej a cenu jako nereknete???
stand up
ja už mááááááááááááááááááááám!!!!!!!!!!!!!!ha-ha-ha-ha-ha
klára splítková
prodavate tento super telefon jenom na internertu ale v krámě napřž globus obchodna nokií ho nenajdu a kdyš tak za desítku
klára splítková
zapomněla jsem napsat e-mail tak tady je

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze