Netflix na 3 měsíce zdarma? Ano, nyní pro zákazníky Vodafone TV

1
Netflix na 3 měsíce zdarma? Ano, nyní pro zákazníky Vodafone TV
Fotografie: Vodafone
  • Zákazníci získají přístup k tarifu Standard
  • Netflix tak budou moci využívat v HD kvalitě na dvou zařízeních
  • Jedná se o první oficiální partnerství Netflixu s českým mobilním operátorem

Vodafone od loňského března provozuje internetovou televizi Vodafone TV, která obsahuje přes 130 kanálů a možnost sledovat pořady až 7 dní zpětně. Aktuálně operátor oznámil partnerství s Netflixem, ze kterého budou zákazníci těžit. Mohou si totiž aktivovat 3měsíční bezplatnou zkušební verzi tarifu Standard, což je prostřední volba Netflixu. V praxi tak lze Netflix sledovat na dvou zařízeních současně a v HD kvalitě.

Zákazníci často chtějí, aby se televize přizpůsobovala jim a ne oni jí. Proto Vodafone TV nyní nabízí tříměsíční přístup k Netflixu jako dárek. Služba obsahuje velké množství seriálů, dokumenty a filmy světové produkce, některé z nich jinde než na Netflixu nenajdete. Aplikace pro Netflix už je předinstalovaná na set-top boxu Vodafone TV a pořady na Netflixu si navíc zákazník může pustit jedním zmáčknutím tlačítka s nápisem Netflix na televizním ovladači. Toto propojení přináší jednoduché řešení bez zbytečných starostí navíc,“ vysvětluje Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Jak Netflix předplatné jako dárek aktivovat?

Tříměsíční benefit si můžete vyzvednout od začátku února do konce března, a to buď proklikem z webové Vodafone samoobsluhy nebo z aplikace Můj Vodafone, případně přímo na vyhrazené webové stránce Vodafonu, kde se přihlásíte pomocí čísla své služby Vodafone TV a administrátorským heslem. Používání Netflixu je bezesmluvní. Kdykoliv můžete přerušit své členství a kdykoliv ho zase obnovit.

Výhodou partnerství je nejen kompletní obsah v jedné „krabičce“ Vodafone TV, ale i to, že můžete, po ukončení platnosti benefitu, začít hradit předplatné Netflixu společně s ostatními službami v rámci jedné faktury od Vodafonu bez nutnosti zadávat online údaje z platební karty.

Stáhnout Netflix

Google Play App Store Microsoft Store

Stáhnout Můj Vodafone

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Naposledy upraveno: 1. 2. 2021 14:45
HD kvalita? To by měli zakázat. U Netflixu alespoň FullHD. Hlava mi nebere, že v roce 2021 ještě není ani televizní vysílání v HD standard.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze