Neomezená data zdarma si v prosinci u T-Mobile aktivovalo 100 tisíc zákazníků

5
Neomezená data zdarma si v prosinci u T-Mobile aktivovalo 100 tisíc zákazníků
Fotografie: Pixabay
  • Odměna byla součástí adventního kalendáře, který je od 1. prosince součástí aplikace Můj T-Mobile
  • Ten, kdo odměnu nestihl, bude mít do Vánoc ještě jednu šanci

V aplikaci Můj T-Mobile se 1. prosince objevil adventní kalendář. Zákazníci T-Mobile v něm přitom každý den najdou nový dárek a rozbalovat mohou až do Štědrého dne.

Nyní T-Mobile informuje, že hned první dárek – neomezená mobilní data zdarma na 24 hodin, se 1. prosince setkal s velkým ohlasem. Krátce dokázali zájemci přetížit i aktivační systém, ale neomezená data si zdarma užívalo 1. prosince téměř 100 000 zákazníků. Kdo data zdarma nestihl, bude mít do Vánoc ještě jednu šanci. T-Mobile dodává, že například dnes, 13. prosince, si mohou surfaři navýšit svůj datový limit o 1 GB s 50 % slevou.


Populární byly v prvním prosincovém týdnu také Uvítací tóny a e-knihy zdarma. Adventní kalendář skrývá štědrou nadílku jak z produktů T-Mobile, tak od externích partnerů z oblasti sportovních aktivit, zážitků, kulturních akcí nebo on-line obsahu. Na závěr zástupci T-Mobile dodávají, že: „Zatímco v běžném měsíci zavítá do aplikace zhruba 1,4 milionu zákazníků T-Mobile, jen za první prosincový týden to zvládlo 1,1 milionu uživatelů.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
čtenář
Lidi, taky vám Vodafone žere data při použití 100x2 hodiny zdarma? Ať dělám co dělám pokaždý mi to sežere 5 až 25MB z koupených 100MB. Už třikrát během měsíce sem musel dokoupit data, aby to šlo. Postupuji pokaždý stejně k aktivaci. Vodafone data v mobilu vypnutý a o nabídku neomezených dat se hlásím přes síť T-Mobile nebo přes Wi-Fi. Pak čekám 5 minut a zapínám data přes Vodafone. Pět minut před koncem dvouhodinky vypínám Vodafone data. Pak čumím, že mi zas ukrojil z balíčku dat.
Bedřich
Ano přesně jste to popsal dělá mi to samé co jste napsal prostě něco za y
Keny
J
Stanislava
já mám od T-Mobile datovou kartu takže mám smulu,neomezená databna den zdarma si tak nemužu zapnout....smula...dárek ale né pro každého

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze