Neomezená data od T-Mobilu zaujala. Jakou rychlostí průměrně stahujete?

24
Neomezená data od T-Mobilu zaujala. Jakou rychlostí průměrně stahujete?
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Dle naší víkendové ankety nejčastěji stahujete rychlostí 1 až 39 Mbit/s
  • Za první týden akce jste v průměru stáhli 21 GB dat

Minulý týden jsme si pro vás připravili víkendovou anketu, ve které jsme se vás ptali na využívání nabídky Neomezených dat na léto společnosti T-Mobile. Za vaše odpovědi děkujeme, díky nim si totiž můžeme udělat lepší obrázek o tom, jak akce využíváte.

Dle vašich odpovědí stahujete průměrnou rychlostí 1 až 39 Mbit/s, ovšem téměř třetina z vás stahuje dokonce rychlostí 40 až 79 Mbit/s. Jedna pětina respondentů stahuje průměrnou rychlostí 80 až 129 Mbit/s, a to už je panečku slušná rychlost.

Zvědavi jsme byli také na využívání dat. Dle vašich odpovědí jste za první týden stáhli v průměru 21,3 GB dat. Zde ovšem bylo znát, kdo si data užívá naplno a kdo spíše testuje, zda to „opravdu funguje“. Zatímco někteří se svěřili, že stáhli zhruba 5 GB dat, někteří T-Mobile opravdu nešetří a pochlubili se se stažením více než 100 GB.

Děkujeme vám rovněž za to, že jste se zúčastnili naší mini soutěže o SIM zdarma. Tu získává Ondřej Kubeš, který dokázal ze speedtestu „vytáhnout“ opravdu špičkovou rychlost 383 Mbit/s.

Diskuze ke článku
pte
takze data stahujou vyhradne holky? nebo jen ten clanek psal tatar, co neumi cesky?
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Naposledy upraveno: 7. 7. 2019 20:16
Taky se podelim o zkusenosti. Soutez jsem bohuzel propasl, protoze jsem byl na Krete. K te se vaze i to, ze nebyl problem stahovat 50/30 Mbps. Toliko k tomu, ze to t-mobile pri roamingu omezil na 3Mbit. Zajimalo by me, zda je to treba nejaka specialitka reckeho operatora, s kterym ma t-mobile nejakou lepsi smlouvu nebo jde treba o EU, kde limit nezavedl nebo zda 3Mbit limit proste neni fyzicky uplatnovan nikde pri roamingu.Jinak od 20.6. jsem vyuzil 39GB. Zalohoval jsem fotky, takze google fotky 13GB, speedtest 12.74GB (OMG! LOL!), onedrive 8GB, kuki 2GB a nejake dalsi drobky.Jako za me: T-mobile RULEZ! ;)
Lukáš
Běžně to lítá přes stovku. Pěkný. Jenom jsem zvědavý, co příjde po této akci. Zase zpátky k té mizérii? Snad se to konečně pohne správným směrem.
Mesto
Kupil som kartu v CZ a pouzivam na SK, rychlost okolo 30 Mb/s, zatial spokojnost

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze