Léto podle T-Mobilu: zákazníkům nabídne neomezená data zdarma

22
Léto podle T-Mobilu: zákazníkům nabídne neomezená data zdarma
  • Balíček je určen všem zákazníkům s hlasovými a datovými tarify
  • Aktivace probíhá skrze aplikaci Můj T-Mobile
  • Balíček s neomezenými daty zdarma automaticky skončí nejpozději 31. srpna

Pokud hodláte v průběhu letošního léta sdílet všechny své zážitky on-line a nechcete se ohlížet na váš datový balíček, budete mít radost z nové omezené nabídky T-Mobilu. Počínaje čtvrtkem 20. června si můžete v aplikaci Můj T-Mobile zdarma a opakovaně aktivovat nový balíček „Neomezená data na léto“. Po aktivaci můžete surfovat libovolně, a to až do 31. srpna, kdy tato nabídka vyprší.

„Chceme našim rezidentním zákazníkům dopřát bezstarostné léto plné zážitků, kdy mohou jednoduše čerpat mnohem více dat, než jsou zvyklí. A když mluvíme o neomezených datech, tak to tak i myslíme,” říká Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku, a dodává: „Máme nejlepší mobilní síť v České republice a chceme, aby si ji naši zákazníci v létě užili naplno. Posouvat mobilní datový trh v Česku chceme i nadále a s podobnými kroky rozhodně nekončíme.

Letní balíček si zákazníci můžete aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile. Jeho platnost je 30denní, po jeho vypršení si stačí zapnout nový balíček na dalších 30 dní. Nabídka platí do 31. srpna do půlnoci, kdy se balíček sám vypne. Prostřednictvím aplikace získáte kompletní přehled o aktivaci i platnosti balíčku.

Nabídka platí pro všechny rezidentní zákazníky s hlasovým tarifem, kteří mají k dispozici jak určitý datový limit, tak i předplacenou hlasovou kartou Twist s aktivním datovým měsíčním nebo ročním balíčkem. Twist zákazníci si některý z měsíčních datových balíčků nebo roční balíček mohou aktivovat také jednoduše přímo v aplikaci. V rámci Evropské unie mohou zákazníci data čerpat stejně pohodlně a bezpečně jako doma, nezaplatí ani o korunu navíc. Nabídku mohou využít i firemní zákazníci, a to ti, kteří nepožívají výhod plynoucích z rámcové smlouvy nebo smlouvy pro významného zákazníka.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Řezňýk
A Kemrová nebude mít co žrát... Nebo tam bude nějaký podraz...
Pesedm
Juraj Bóna: V Business platí, že se nepíše:
,,Máme nejlepší mobilní síť v České republice,,
Ale máme jednu z nejlepších, to samé platí o výrobku: jeden z nejlepších.

Hele Bóna jinak je cena opět zašitá, ale kdo hledá nejde:
,,Podle propozic operátora nemá nabídka žádné háčky a je bezesporu velmi atraktivní. A to nejenom pro zákazníky T-Mobile, kteří nezaplatí nic navíc, ale v podstatě pro kohokoliv, kdo chce mít v létě neomezená data, třeba na dovolenou k moři.
PlatíStačí si pořídit předplacenou kartu T-Mobile. Následně stačí za 99 korun aktivovat měsíční balíček dat.,,

Já se kluci Mobilenetoví divím, že jim to bez podrobností zveřejňujete :)
Lukáš
Proč ne. Jestli všechno bude fungovat.
Porydge
Nerozteče se ta síť? Doteď nás nutili kupovat předražené balíčky s hrstičkou dat a argumentovali právě vysoce pokročilou sítí, která by nezvládla vyšší nápor. A najednou "Neomezená data zdarma ke každému tarifu!".

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze