Neomezená data na léto zdarma končí, rozmařilé datování však nemusí

43
Neomezená data na léto zdarma končí, rozmařilé datování však nemusí
  • Letní nabídka T-Mobile končí za pár hodin
  • O půlnoci se neomezený datový limit změní na ten, který máte v rámci tarifu
  • Pokud chcete v neomezeném datování pokračovat, připravte si 1 175 Kč, respektive 1 575 Kč včetně hlasového tarifu

Všechno musí jednou skončit, nejinak je tomu u letní nabídky T-Mobile, kdy zákazníci mohli využívat neomezeného datového limitu, a to téměř bez podmínek. Pokud se vám neomezené léto líbilo, stejně jako více než 750 tisícům zákazníkům T-Mobilu, nemusíte smutnit, můžete totiž pokračovat. Nově však už ale jedině za peníze.

Možností máte přitom více. Pokud vám jde pouze o data, můžete využít balíčku Neomezeně HD a Neomezeně MAX. Balíček Neomezeně HD vám sice umožní surfovat neomezeně, a to za docela rozumnou částku, konkrétně 875 Kč, ovšem musíte počítat s tím, že po vyčerpání 50GB limitu se rychlost zpomalí na 10 Mbit/s. To sice internet zcela nedegraduje, ovšem na rychlé stahování filmů to již nebude. T-Mobile však v rámci tiskové konference argumentoval, že pro běžný provoz je rychlost stále více než dostatečná, kupříkladu i pro Netflix.

Když se nechcete omezovat ničím, tedy ani rychlostí, je zde balíček Neomezeně MAX za 1 175 Kč. Opět, jde o čistě datový balíček, který můžete získat bez jakýchkoli závazků. To je jedna ze zajímavostí nových tarifů T-Mobile, které vejdou v platnost 1. září, tedy zítra.

Pokud vám neomezená data nestačí, můžete sáhnout po kombinaci s neomezeným voláním a SMS zprávami, tento balíček vyjde na 400 Kč. Celkem tedy za neomezený tarif zaplatíte 1 575 Kč. Není to sice málo, ale ani nijak závratně mnoho. Nutné poznamenat, že v rámci obou neomezených tarifů existuje tzv. evropský limit, v zahraničí můžete vyčerpat 35, respektive 40 GB. I pro časté cestovatele jde však o slušný příděl, kdy je možné obejít se bez separátní datové SIM místního poskytovatele.

Nechávají vás neomezená data chladnými, ale rádi byste si poskládali tarif přesně podle sebe? Neopomeňte náš shrnující článek o nových tarifech T-Mobile. Pokud jste nový zájemce, můžete si vybrat, zda se uvážete a dostanete slevu na nový telefon, nebo bude vaše smlouva bez závazku, tedy se standardní 30denní výpovědní lhůtou. To vše bez příplatku, zkrátka jen přijdete o možnost získat dotaci na nový telefon. Pokud jste stávající zákazník a chcete na nový tarif přejít, můžete, ovšem bude nutné dodržet, respektive dokončit původní smluvně danou lhůtu závazku.

Na závěr se můžete v diskuzi pochlubit, kolik dat jste během léta prosurfovali. Pokud jde o mě, za dva měsíce jsem vyčerpal 50 GB dat, průměrně tedy 25 GB měsíčně. Jak jste na tom vy?

Diskuze ke článku
Jarda
Mě by zajímalo kolik hlupáků jim sedne na lep a pořídí si ten předražený tarif.
standa245
Síť se nezhroutila,jak nám operátor tvrdil......a nové tarify jsou vlastně dražší ( zvedl se základ dat,ale i cena). Takže nadpis tohoto článku je tak trochu zvláštní.....
Lukáš
80gb.
John
225

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze