Nemáte signál? Nevadí, Google vyhledá vaše dotazy později

Stalo se vám někdy, že jste si například v metru hledali informace skrze aplikaci Google, ale neměli jste signál? Než jste se dostali k pokrytí, na vyhledávání jste většinou zapomněli, což později mohlo znamenat problém. Aplikace na vyhledávání od Googlu na podobné případy nově myslí.

Občas se to stane každému. V rychlosti se snažíme najít důležitou informaci nebo telefonní číslo na webu Googlu, avšak vzhledem k špatnému pokrytí výsledek nezjistíte. Obvykle na podobné hledání ve spěchu zapomeneme a později mohou nastat problémy. Google nyní přišel s poměrně sympatickým řešením. Výrazy a dotazy, které nemohly být vlivem špatného signálu vyhledány, zobrazí ihned po připojení k internetu. To vše bez vašeho přičinění a zcela automaticky.

TIP: Asus ZenFone AR: další zářez pro Google Tango

Google

Google se po přihlášení k síti spojí se servery a naposledy zadané výrazy vyhledá, následně formou notifikace upozorní, že je hledaný výraz k dispozici. Je už jen na uživateli, jestli si nechá výsledek zobrazit, nebo návrh odmítne. Funkce se do aplikace Google dostane postupně s novou aktualizací.

Stáhnout Google Search

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blog.googl, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze