Nejlepším smartphonem roku 2015 je Samsung Galaxy S6 edge

10

Barcelonský veletrh MWC 2016 se pomalu chýlí ke svému konci. Stejně jako každý rok byly vyhlášeny také ceny asociace GSMA. Z těch může mít radost především Samsung, který například ovládl kategorii o nejlepší smartphone za uplynulý rok.

Nejlepší smartphone za rok 2015

Nejdůležitější soutěž o nejlepší chytrý telefon za rok 2015 vyhrál jihokorejský Samsung se svým modelem Galaxy S6 edge. Vítězství to není nijak nečekané, neboť právě varianta edge přinesla inovace, prémiové zpracování i špičkovou výbavu. Vítězství je o to cennější, že se Samsung na trůn vrací po dvouleté odmlce. Loni zvítězil Apple s LG a předloni HTC.

TIP! Recenze Samsung Galaxy S6 (edge) – Počátek nové éry

Samsung Galaxy S6 edge

Nejlepší dostupný smartphone

Kategorii chytrých telefonů s cenou do do 100 dolarů (přibližně 2 500 Kč) letos ovládlo čínské Xiaomi se svým modelem Redmi 2. Model se pyšní velmi slušnou výbavou obsahující například procesor Snapdragon 410, 1 GB či 8GB interní pamětí. Připomeňme si i předchozí vítěze. Loni tuto kategorii ovládla Motorola Moto E, předloni slavila Nokia Lumia 520.

TIP! Recenze Xiaomi Redmi 2 – Má to háček

Xiaomi Redmi 2

Nejlepší tablet

V kategorii o nejlepší tablet se minulému výherci povedlo titul obhájit. V letošním roce byl nejlepším tabletem vyhlášen Microsoft Surface Pro 4 se systémem Windows 10 Pro. V loňském roce se Microsoft radoval díky předchozí generaci tabletu Surface.

Microsoft Surface Pro 4

Nejlepší připojené elektronické zařízení pro spotřebitele

Kategorie kde se hodnotí jakákoliv wearables patří jihokorejskému Samsungu. Ocenění získaly chytré hodinky Samsung Gear S2, zasloužily si jej díky svému mnohoúčelovému kruhovému designu a intuitivním funkcím pro příjemnější a zábavnější zážitky. Loni tuto kategorii vyhrály hodinky Motorola Moto 360.

TIP! Recenze Samsung Gear S2 – Středobod dění

Samsung Gear S2

Zdroje: globalmobileawards.com

Diskuze ke článku
Martin
http://www.gsmarena.com/gsma_announces_glomo_awards_winners_check_them_out-news-16907.php A dodám toto We won't list all winners, but here are some of the highlights.
•BEST SMARTPHONE 2015 – SAMSUNG GALAXY S6 EDGE
•BEST LOW COST SMARTPHONE (SUB $100) – XIAOMI REDMI 2
•BEST MOBILE TABLET – MICROSOFT SURFACE PRO 4
•BEST WEARABLE TECHNOLOGY – ACTIVHEARTS heart reate measuring headphones
•BEST CONNECTED CONSUMER ELECTRONIC DEVICE – SAMSUNG GEAR S2
•BEST OVERALL MOBILE APP (JUDGE’S CHOICE) – GOOGLE CARDBOARD
•BEST MOBILE MUSIC APP – SOUNDCLOUD APP
•BEST NEW MOBILE DEVICE AT MWC 2016 - LG G5
nechápu proč nenapíšete vše.
leo
ked to vyhral taky obycajny sh i tt tak to urcite generalnym sponzorom sutaze bol šamšung ...!
Také Martin
Proč myslíte? Top telefon 2015 je S6e. To mi nedělá problém přiznat,ač já osobně sáhl raději po G4. A co má znamenat šamšung? Jakože je to srandovní nebo jak ? Plácnete názor o ničem a zaplácnete ho trapným fórem. Opravdu jste přínosem pro zdejší komunitu.
Josef
Vyhrál právem. Má k dokonalosti hodně blízko a to po všech stránkách.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze