Nastartujte motory, nový Asphalt 9 je ke stažení pro Android a iOS

9
Nastartujte motory, nový Asphalt 9 je ke stažení pro Android a iOS
  • Legendární automobilové závody Asphalt od Gameloftu se dočkaly dalšího pokračování
  • Dnes se nový díl objevil v obchodě s aplikacemi pro Android a iOS

Od vydání vůbec prvního dílu série Asphalt, který nesl oficiální název Asphalt: Urban GT, uplynulo v letos již 14 let. Hra vyšla pro Nintendo DS, platformu N-Gage a Javu v roce 2004. Následoval nespočet různých dílů, které zpočátku vycházely takřka s roční pravidelností. Poslední Asphalt 8 Airborne však vyšel již před pěti lety, a na nástupce jsme tak čekali dlouhých 5 let. Aktuálně jsme se však již dočkali v pořadí 9. dílu.

Ten nese podtitul Legends a má nabídnout vskutku působivé grafické zpracování, jak se ostatně můžete přesvědčit v traileru. Těšit se lze na atraktivní lokace ve známých městech, projedete se třeba Římem. Podobně jako v předchozím dílu, ani zde nebudou chybět skokánky a místo snahy o realistické pojetí nás čeká veskrze arkádová zábava.

Gameloft dopředu neprozradil termín vydání, a tak bylo dnes vcelku překvapením, že se hra objevila ke stažení nejen v obchodě Google Play pro Android, ale také v obchodě App Store pro iOS. Pro obě platformy je hra dostupná zcela zdarma a velikost instalačního balíčku je přibližně 1,5 GB. Později by hra měla vyjít ještě pro Windows 10.

Stáhnout Asphalt 9: Legends

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Newek23
Na iPhone 8 hra jede fantasticky a grafika je opravdu masakr. Řekl bych tak na úrovni Playstation 3.
Rendy
Stejně mám nejradši asphalt 8
Lukáš
Tak sem si vcera taky zahral.
a na G6 dost dobry. Grafika luxus. ale sem proste na rr3. fakt jezdit jen tak že je uplne jedno jak projedete zatacku. a nemate sanci skoncit vedle trate, skoro. a děláte ve vzduchu hloupý 360. salta a vždy akončíte ve směru. No je to pro zabavu, né na zamyšlení hra.
Martin
luxus.. (Samsung Galaxy S7)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze