Nadupaná Motorola Atrix s laptop dockem se předvádí na videu

8

Motorola Atrix patří mezi nejzajímavější modely výrobce představené za posledních několik let. Novinka je doslova napěchována nejmodernějšími technologiemi a přichází s velmi zajímavým a dosud nevídaným příslušenstvím v podobě laptop docku.

Motorola Atrix

Motorola Atrix nabídne v těle kompaktních rozměrů nevídanou výbavu. Základem celého zařízení je dvoujádrový procesor výrobce Nvidie Tegra 2 o frekvenci 1 GHz. Žádný chytrý telefon se doposud nemohl pyšnit pamětí RAM o velikosti 1 GB. Bezkonkurenční je i kapacita baterie 1 930 mAh. Novinka běží na operačním systému Android 2.2 Froyo s nástavbou MotoBlur Live Widgets. Interní paměť čítá kapacitu 16 GB, která je dále rozšiřitelná o paměťové karty typu MicroSDHC až do kapacity 32 GB. Na zadní straně se nachází 5 MPx fotoaparát s nahráváním videií v rozlišení 720p. Pozdější aktualizace umožní nahrávání videií v rozlišení 1080p (fullHD).

Laptop dock

Ve výbavě nalezneme i čtečku prstů, která bude sloužit pro odemknutí zařízení. Ve specifikacích je zmíněna technologie Gorilla Glass, kterou je vyrobeno ochranné sklíčko, kryjící dotykový displej a chránící jej proti škrábancům a jiným poškozením. Přítomna je i technologie Noise Cancellation, která eliminuje nežádoucí ruchy při hlasovém hovoru. Spolu s novinkou Atrix bylo představeno i příslušenství laptop dock, které po připojení mobilního telefofonu Atrix promění mobilní telefon v přenosný laptop. Podívejte se promo videa tohoto nového telefonu. Jak se vám líbí?

Čtěte: review Motorola Atrix: pořádná funkční výbava

Diskuze ke článku
Jirka
Dobry den, zajimalo by me, zda Atrix podporuje Tv-Out take pres 3.5mm jack pro pripojeni do starsich CRT televizi pres klasicky Cinch konektor? Tuto funkci podporuje napriklad Nokia N8. Rad bych telefon pouzil pro prehravani filmu na TV se zapojenym externim diskem (zrejme pres HD Multimedia Dock?), ale bohuzel nemam televizi s HDMI a koupi nove TV neplanuji :( Nekde jsem se docetl, ze telefon obsahuje HDMI a TV-Out, ale nebylo jasne, jak je to mysleno.
Dale bych se chtel zeptat, zda jsou zname nejake blizsi informace od dostupnosti? Dekuji za jakoukoliv informaci.
Michal Kostka
Michal Kostka
Dobrý den, teoreticky by to mělo fungovat, takže výstup s televizí by měl být jak přes výstup HDMI, tak i skrze 3,5 mm jack (TV-OUT), dostupnost zatím příliš známa není, navíc visí otazníky i nad tím, zda bude oficiálně distribuována i do České republiky. Ve světě už se Atrix prodává, takže jako šedivka už je nyní k sehnání.
Jirka
To by byla urcite skoda. Snad nam ji sem dovezou i oficialne :) Kazdopadne dekuji za informace.
Michal Kostka
Rád jsem poradil, i já sám se těším na tuto novinku, vypadá více než zajímavě, skvělé rozměry a výbava je bezkonkurenční. Doufám, že se fakt dočkáme, určitě je mnohem více lidí, kteří tuto novinku očekávají.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze