Motorola Atrix umožní nahrávání videií ve Full HD

2

Připravovaná novinka Atrix amerického výrobce Motoroly oplývá opravdu špičkovou funkční výbavou, základem je dvoujádrový procesor Tegra2, který umožní přehrávání videií ve Full HD rozlišení. Novinkou je ale i skutečnost, že fotoaparát je schopen pořizovat videonahrávky také ve Full HD rozlišení.

Již z dřívějších zmínek, o novém dvoujádrovém procesoru Tegra 2 jsme se dozvěděli, že nabízí podporu pro nahrávání ale i přehrávání videií ve Full HD rozlišení. Při vydání našeho preview o Motorola Atrix hovořily specifikace pouze o podpoře nahrávání videií pouze v HD rozlišení 720p. Nyní jsme se ale dozvěděli, že nová aktualizace přinese podporu nahrávání videií ve Full HD rozlišení. Motorola Atrix tak bude teprve druhým zařízením, které bude schopno nahrávat v daném rozlišení. Prvním modelem je LG Optimus 2X.

Motorola Atrix
TIP! Přečtěte si podrobné preview Motoroly Atrix

Motorola Atrix přichází opravdu s výbornou výbavou, kdy některé vlastnosti jsme doposud u žádného představeného modelu neviděli. Jedná se například o velikost paměti RAM hodnoty 1 GB, danou hodnotou se zatím žádný chytrý telefon nemůže chlubit. Další specialitou je pak extrémní kapacita baterie 1 930 mAh. Uvidíme, zda se takto vysoká kapacita odrazí i na samotných výsledcích reálné výdrže. Poslední specialitou je pak podpora velkého množství příslušenství, zvláště možnost připojení telefonu k notebooku. Zbývá jen doufat, že novinka zavítá i na náš trh, kde by jistě oslovila řadu uživatelů.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Vlastimil
Tak nevím jestli bych jí vyměnil za můj HTC DHD. Telefon se mi líbí a co ze všeho nejvíc tak to je ta 1930mah baterie.... Od tohoto MT by se měli všichni učit. RAM 1GB mě moc neoslovilo mám 768MB a stačí v pohodě, FullHD video no nevím mám HD a stejně sním moc netočím když tak něco vyfotím ten 8MPx mě pořád překvapuje. Dual-core no nevím jestli už nadešel čas. Já nevidím pořádné využití. No největší plus bych řekl že je ta baterie 1930mah a pak qHD display. :)
Hostile
No, kapacita baterie je vice nez slusna, ale nesmime opomenout, ze tft displeje zerou opravdu dost oproti slcd a samoledu..cili v zaveru to bude jako kazda jina 1500 baterka do sgs trebas

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze