Motorola Atrix obdrží update na Android Gingerbread v červenci

9

Jedno z nejvybavenějších zařízení výrobce Motorola, Atrix, obdrží již v červenci očekávanou aktualizaci na Android 2.3 Gingerbread. Atrix se může pochlubit dvoujádrovým procesorem Tegra 2, 5 MPx fotoaparátem, operační paměti 1 GB nebo baterií s rekordní kapacitou 1 930 mAh.

Screenshoty připravované aktualizace 2.3 Gingerbread

Motorola Atrix se řadí mezi nejlépe vybavená zařízení napříč současným trhem. Může nabídnout hned několik nej. Například baterii Li-Pol o kapacitě 1 930 mAh, vysokou hodnotu paměti RAM kapacity 1 GB nebo velmi jemné rozlišení 540 x 960 bodů dotykového displeje úhlopříčky 4". V současně době pracuje Atrix pod verzí Androidu 2.2 Froyo. V další výbavě nalezneme konektor HDMI a 16 GB interní paměť. Nechybí ani fotoaparát o rozlišení 5 MPx, pořizující videonahrávky v rozlišení HD 720p.

Motorola Atrix - oficiální fotografie
TIP: Čtěte Motorola Atrix: pořádná funkční výbava

V současné době je již aktualizace 2.3 Gingerbread na dohled. Aktualizace bude dostupna přímo v samotném zařízení přes OTA. Součástí aktualizace je i upravená nástavba MOTOBLUR s prvky podobajícími se operačnímu systému iOS. Hlavní výhody nové verze operačního systému lze spatřit v lepší správě spotřeby energie a potažmo lepší výdrži baterie, ve vylepšeném výkonu nebo graficky vylepšeném uživatelském prostředí.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Raccon
Otázka spíš je, zda-li se jí někdy v ČR dočkáme.
Frantisek
Nevite kdy Motorola Atrix dorazi do CR a jestli vubec bude v CR ?
Dekuju
K2
Dá se koupit na Ebay a v přepočtu to vyjde kolem 10 000,- Kč problem co mi vadi je ze tam nebude pravdepodobne cz...:( nebo nevite nekdo zda-li ano? A co Motorola Photon? To uz je asi uplna utopie ze se u nás objeví ze?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze