Na trhu růžový Sony Ericsson Xperia ray a CPA Halo VII

Na pultech českých e-shopů najdeme další nově naskladněné modely mobilních telefonů. Dámy jistě ocení růžovou variantu smartphonu Sony Ericsson Xperia ray a senioři další jednoduchý telefon, tentokráte CPA Halo VII.

Smartphone Sony Ericsson Xperia ray zaujme na první pohled svěžím a elegantním vzhledem, který se na trhu prodává v několika barevných provedeních. K černé a zlaté přibyla i módní růžová (Pink). Přístroji o rozměrem 111 x 53 x 9,4mm dominuje 3,3 palcový kapacitní displej s rozlišením 854 x 480 pixelů.

Čtěte: Sony Ericsson Xperia ray: elegance v malém těle

Sony Ericsson Xperia ray v růžovém

Telefon dostal do výbavy jednojádrový procesor s taktovací frekvencí 1 GHz. Slabší vnitřní paměť 300MB zachraňuje podpora paměťových karet. Fotografie a videonahrávky si můžete vyzkoušet 8MPx fotoaparátem disponujícím automatickým zaostřováním a LED diodou. Systém běží pod Androidem 2.3 Gingerbread.

Prodejní cenu mobilního telefonu Sony Ericsson Xperia ray Pink

E-shop Cena vč.DPH
Alza 8 219 Kč
Mall 7 895 Kč
Sony Ericsson 8 350 Kč
Sunnysoft 7 890 Kč
X-Store 7 950 Kč

Na trhu se rovněž začíná prodávat seniorský telefon s předlouhým názvem myPhone 1067 CPA Halo VII. Jednoduchý telefon s váhou pouhých 90 gramů nabídne barevný displej, podporu paměťových karet microSD, FM rádio, hudební přehrávač a podprůměrný 1,3MPx fotoaparát může starším ročníkům dobře posloužit. V českých e-shopech se prodává za průměrnou cenu 1 499 Kč.

Seniorský mobil CPA Halo VII
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze