Na internet unikly ceny iPhonů 12. Uhádnete, kolik si zákazníci připlatí za 5G?

75
Na internet unikly ceny iPhonů 12. Uhádnete, kolik si zákazníci připlatí za 5G?
Fotografie: phonearena.com
  • Nejlevnější iPhone 12 s 5,4" displejem by mohl startovat na 19 990 Kč
  • Všechny modely mají nabídnout podporu 5G sítí i OLED obrazovku

Letošní iPhony, tedy s výjimkou nedávno představeného iPhonu SE (2020), mají údajně nabídnout (čím dál tím běžnější) podporu sítí páté generace. Možná jste si tak v duchu říkali, o kolik asi kvůli tomu zdraží. Naštěstí pro vás máme dobrou (zatím však oficiálně nepotvrzenou) zprávu. Podle zdrojů Jona Prossera, který už několikrát odhalil zajímavé informace o produktech Apple, bychom se neměli dočkat žádného navýšení. Ceny představených telefonů by tak měly vycházet z loňských cen iPhonů 11.

Nejlépe vybavené verze s přídomkem Pro si údajně budete moci pořídit již za 999 amerických dolarů (tedy 29 990 Kč) za 6,1" iPhone 12 Pro. Větší iPhone 12 Pro Max s 6,7" obrazovkou pak vyjde na 1 099 dolarů (pravděpodobně 32 990 Kč).

Cenově dostupnější iPhone 12 s 5,4" displejem má stát 649 dolarů (pravděpodobně 19 990 Kč) a větší verze základního iPhonu 12 s 6,1" obrazovkou pak 749 dolarů (22 990 Kč). Dodejme, že uvedené ceny byly stanoveny na základě dosavadní cenotvorby Applu a jsou včetně české daně. Pokud se výše uvedené informace potvrdí, dočkáme se podpory 5G sítí u všech čtyřech modelů, stejně jako OLED displeje a nového čipsetu A14 Bionic. Verze Pro se pochlubí trojitým fotoaparátem s podporou LiDARu. Levnější iPhony 12 pak nabídnou „pouze“ duální fotoaparát.

Diskuze ke článku
Abracas
Byla by docela sranda, pokud by Apple nabízel své 5G telefony levněji než Xiaomi..🙂
Kárl
To je uzasne, ale ve vetsine sveta je 5G zatim uplne k nicemu a v Cesku to bude + par let navic.
End
Jako ok ale je tu jedna věc, ty ceny nejsou oficiální, Apple ceny vždy odhalí až v při představení iPhone, tohle jsou jen fake ceny nějakých blbců.
RRR
Ta uvodni fotka, to je ten obrazek, o kterym jsem tady driv psal. Kdyby takhle vypadal iphone 12, tak by ten notch nebyla takova hruza jako doted. Jinak ty ceny se mi zdaji nejaky nizky, kdyz si vezmete kolik stoji Galaxy S20 ultra nebo Xperia mark 2 atd.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze