Motorola spustila Moto Maker za našimi hranicemi

4

Když loni v létě představila Motorola svůj model Moto X, byly jedním z hlavních taháků i nebývale široké možnosti personalizace. Přes nástroj Moto Maker si zájemce o telefon může namixovat přesně tu barevnou kombinaci, která se mu líbí a pro fajnšmekry je k dispozici i několik dřevěných krytů. Tato služba však byla dostupná pouze v USA. Nyní se však dostává do Německa.

Němečtí zákazníci budou mít k dispozici všechny možnosti přizpůsobení jako ti američtí a to včetně dřevěných zad. Nákup Moto X bude probíhat přes prodejce Phone Hause a úpravy vyjdou na pouhé jedno euro (27,44 Kč). Na Motorolu Moto X s vlastním designem si pak budou muset počkat přibližně 11 dní.

Moto Maker v Německu

Rozšíření služby Moto Maker přitom přichází poměrně pozdě. Už v únoru sliboval nový šéf Motoroly Rick Osterloh její příchod ve druhém čtvrtletí do Evropy a Mexika. Je však otázka, zda se nyní dostane ještě do dalších zemí, když se za méně než dva měsíce očekává představení telefonu Moto X 1, jenž má být nástupcem Moto X. Podle spekulací by však Moto X +1 mohla přinést ještě širší možnosti personalizace a možnost upravit si vzhled a výbavu by mohla být i jedním z benefitů chytrých hodinek Moto 360, které se mají začít prodávat na konci léta.

Technické parametry Motorola Moto X

Kompletní specifikace
Konstrukce129,3 × 65,3 × 10,4 mm, 130 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejAMOLED, 4,7" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát10 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 1 980 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S4 Pro MSM8960T, CPU: 2×1,7 GHz, GPU: Adreno 320
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 16 GB / 32 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.4
Akumulátor2 200 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
DostupnostQ1 2014, 13 700 Kč

Zdroje: motorola.de, androidcommunity.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
lilek
Zde v cechach nema zadnou cenu tuto sluzbu zpoustet.
Kouleček
Kaslu na to v cr. Jdu za lepsim do DE,,tam kde vyrobci blackberry,motorola,atd nabizi sve sluzby v plnem rozsahu. Pro BB konci zapadni svet v nemecku a rakousku ,dal od hranic uz BB povazuje za pustinu vychodu. A to same Motorola. Jedina nokia posuzuje vychod evropy za prespektivni a tak se zde lumiim dari. .V pondeli odjizdim do civilizace a uz se nevratim. Nazdar
Petr
Dá se z Německa Moto X koupit i bez kontraktu?
Díky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze