Chystá se levnější varianta Motoroly Moto X?

5

Motorola Moto X se sice u nás prodávat nebude, ale zdá se, že v USA se chystá levnější varianta tohoto modelu. Máme tak další naději, že Motorola bude prodávat nějaký svůj nový telefon celosvětově. Jednat by se mělo o levné zařízení, které by mělo zajistit ještě vyšší prodeje.

To, že Moto X nebude možná nakonec tak úspěšné zařízení, jak se mohlo při představení zdát, má na svědomí jen samotná Motorola. Moto X se totiž v zámoří prodává za cenu 199 dolarů s dvouletým úvazkem, přičemž její specifikace této cenně neodpovídají. Parametry Moto X si můžete prohlédnout zde. V USA totiž dvouletý kontrakt znamená například možnost zakoupení Samsungu Galaxy S4 nebo iPhonu 5 za stejnou cenu a i ti, kdo vidí Moto X pod kapotu a vědí, že zařízení to je skvěle odladěné, se nechají zlákat výhodnější nabídkou. Hardwarová výbava totiž zcela neodpovídá ceně.

Motorola Moto X

Zřejmě proto se Motorola chystá představit levnější variantu Moto DVX. Nebude zřejmě tak výkonná ani nebude obsahovat pokročilejší sofwarové vychytávky jako Moto X, měla by ale být o dost levnější, bez smlouvy by měla vyjít na necelých 200 dolarů, což je určitě zajímavá cena. Motorola předložila tento model ke schválení organizací FCC, což prakticky znamená, že tento model bude brzy představen. Další informací je, že by na Moto DVX měla Motorola nabízet zadní barevné kryty podobně jako právě u Moto X. Nic víc, než jen uniklý obrázek zadního krytu však známo není, a my tak budeme muset čekat, jestli Motorola skutečně tento model představí a když, tak jestli opět jen pro USA.

Uniklý obrázek zadní části krytu DVX

Zdroje: gigaom.com

Diskuze ke článku
Martin P.
Pokud zůstane u 16GB paměti ( 12GB volných pro uživatele ) je to i za 200$ další zbytečný telefon na trhu.
mental.disease
Problém bych skôr videl na strane Google. Všetko už má vo svojej réžii. Už rok nevydali žiaden mobil pre globálny trh, naposledy Razr I a to tiež nie všade. Razr M/HD/HD Maxx, Droid Mini/Ultra/Maxx sú v podstate len pre USA.
Google nevie predávať hardware. Od začiatku problemy s dodávkami Nexus 4. Nexus 10 uvedený v našom regióne o 10 mesiacov neskôr. Predaj HW v Google Play iba v málo vybraných krajinach..
Záujem by bol, ale asi nechcu/NEVEDIA predávať. :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze