Motorola Moto E druhé generace: unikají první informace

5

Motorola má vcelku úzké portfolio telefonů, ale ty pokrývají dostatečně širokou poptávku a výrobce tak na loni zavedeném pořádku zřejmě nebude nic měnit. Letos již představil druhé generace výše postavených modelů a spekulace naznačují, že se druhé generace dočká i model Moto E.

S informacemi přišel řecký server Techmaniacs.gr, který prvně zmiňuje Motorolu Moto E 2. generace. Připomeňme, že představeny byly již modely Moto X (2014) a Moto G (2014), tudíž je nasnadě, že Motorola připraví i nástupce současné Moto E. Ten by měl nepatrně vyrůst, displej se zvětší ze 4,3 palců na 4,5 palců, avšak rozlišení zůstane na hodnotě 960 × 540 pixelů. Procesor by měl být typu Snapdragon 400 nebo 410 s taktem 1,2 GHz a 1 GB RAM.

TIP! Recenze Motorola Moto E – Sázka na jistotu

Současná Motorola Moto E

Operační systém bude od začátku Android ve verzi 5.0 Lollipop a dočkat bychom se měli také podpory rychlých sítí LTE. Více informací v tuto chvíli není známo, stejně tak nevíme, kdy by Motorola mohla případnou druhou generaci modelu Moto E představit.

Zdroje: techmaniacs.gr, fonearena.com

Diskuze ke článku
Tr
Hm ak použijú snapdragon 410 tak to bude vrhat dost zle svetlo na moto g 2014. Očakávam moto g (2015) LTE so snapdragon 610, no uvidime .
Mato
Mam Moto G 2014 a po prechode z citeľne výkonnejšieho Xiaomi Mi2S som veľmi spokojný. Lepšie vyladený telefón pod 200€ na trhu podľa mňa nie je.
Omen
Meli zustat na 4,3" a zmensit ramecky. Baterii 2500 mAh pri stejne tloustce. Snapdragon 210, 2 GB RAM, 8 GB eMMC, LTE, dual SIM.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze