Motorola G5S Plus klepe na dveře, uniká na tiskové fotografii

aktualizováno
2
Motorola G5S Plus klepe na dveře, uniká na tiskové fotografii
  • Lenovo zřejmě již brzy představí decentně vylepšený model Moto G5S Plus
  • Oproti G5 Plus nabídne kovové tělo či duální fotoaparát

Aktualizováno 19. 7. 2017

Za dveřmi stojící Motorola G5S Plus uniká skrze Twitter na další fotografii, která se jeví jako oficiální. V tweetu je uvedena výbava, která má čítat Snapdragon 626, 4 GB RAM nebo 64GB interní paměť. Zmíněn je také duální fotoaparát s 13 megapixely a světelnost f/1.7. Čelní kamerka s 8 megapixely pak bude dovybavena také LED diodovým bleskem.

Původní informace z 10. 7. 2017

V letošním roce jsme se již setkali s modely Moto G5 a Moto G5 Plus, avšak tato řada se dočká velmi brzy ještě jednoho přírůstku. Ten ponese označení Moto G5S Plus, což naznačuje, že se vše ponese jen v dílčích změnách. Chystaný telefon bude vycházet ze současného Moto G5 Plus, avšak pro uživatele přinese celkem zásadní věci navíc. V prvé řadě již bude vyroben z kovu a nikoliv z plastu. Povyroste také displej na 5,5 palce, přičemž rozlišení zůstane na Full HD hodnotě. Neměnný bude i procesor, kde tvrdou práci odbude Snapdragon 625. Potěší 4GB operační paměť nebo 64GB interní paměť.

Lenovo Moto G5S Plus

Změnu snadno poznáte i na zadní straně, kde se má objevit duální fotoaparát s 13megapixelovým rozlišením, kdy sekundární kamerka bude černobílá. Ve výsledku uživatel dostane možnost pracovat s bokeh efektem či snímky dodatečně přeostřovat. S touto informací, stejně jako s pravděpodobnou podobou na zde uveřejněné fotografii, přišel známý únikář Evan Blass. K představení modelu Moto G5S Plus by mohlo dojít 25. července na akci v New Yorku, na kterou již Lenovo láká.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Mat
Tak jestli to bude do 7 tisíc, tak kupuju!!
Durus
Kupil som pre syna G5+ a som z neho tak nadseny, ze nad nim tiez uvazujem. Mozno uz kupim tento novsi model. Len 5.5 palca je uz strasne moc, poradte mi niekto, kde takuto lopatu za beznych okolnosti nosite

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze