Motorola Droid X2, Droid 3 a Targa: máme se na co těšit

1

Americký výrobce Motorola chystá pro letošní rok opravdu zajímavé modely, které se vyznačují vyspělou funkční výbavou. Již na kongresu MWC jsme si mohli osahat novinku Atrix a nový tablet Xoom. Nyní nás čekají další modely Droid X2, Droid 3 a Targa. Očekávat můžeme technologie LTE a dvoujádrové procesory.

Motorola už se dříve nechala slyšet, že svou pozornost obrátí na chytré telefony s platformou Android a především produkci high-end telefonů. Pro letošní rok tento cíl naplňuje do puntíku. Na únorovém kongresu MWC jsme se mohli podrobně seznámit s s modelem Atrix a technologicky vyspělým tabletem Xoom. Výbavy obou těchto zařízení jsou ve znamení dvoujádrových procesorů, vysoké kapacity RAM, nebo operačního systému Android 2.3 a 3.0 Honeycomb.

Motorola Droid 3 a Motorola Droid X2

Novinka Droid X2 alias Daytona a Droid 3 budou dominantní díky podpoře nejmodernější datové technologie LTE. Po vzoru Atrixu můžeme očekávat dotykový displej s velmi jemným rozlišením qHD, čili 540 x 960 bodů. Obě zařízení budou mít dvoujádrové procesory. To nejlepší nakonec představuje asi nejlépe vybavené zařízení pro letošní rok, model Targa. I jeho vzhled bude netradiční díky chromovým prvkům po stranách. I tato novinka nebude postrádat technologii LTE a těšit se můžeme na multimediální konektor HDMI. Na zadní straně se pak bude pravděpodobně nacházet snímač disponující obřím rozlišením 13 MPx. Na přední straně nalezneme kameru určenou pro videohovory. Přední dotykový displej by měl nést stejné rozlišení, jako jeho dva předchůdci Droid X2 a Droid 3.

Motorola Targa

Kdy se těchto novinek dočkáme zatím není známo, ale nebude to dříve, než ke konci druhého čtvrtletí letošního roku. Novinky by měly jako první vstoupit na americký trh, konkrétně u operátora Verizon.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
JohnyAsbest
to je zvláštní, že Motorola přichází neustále s novými a novými mobily a přitom nikde nic není................

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze