Motorola Droid 2 Star Wars Edition

Americký operátor Verizon a společnost Motorola se rozhodli uctít významnou postavu z legendární série Star Wars. Motorola Droid 2 si vzala za vzor robota R2D2.

V USA se v září začne prodávat nástupce slavné Motoroly Droid. Je jím, jak jinak, Motorola Droid 2 a operátor Verizon se rozhodl už tak skvělý telefon ještě vyladit exkluzivním motivem. Jelikož operátor prodává Androidové modely v sérii DROID, nechal se inspirovat hned tím nejznámějším - robotem R2D2 za série Star Wars.

Motorola Droid 2

Verizon pojal celou úpravu velice zajímavým způsobem. Změnil totiž nejen design krytu telefonu, ale také celé uživatelské prostředí je ovlivněno motivem Star Wars. Samotný název DROID vlastní společnost LucasFilm a je pod licencí používáno u operátora Verizon. To je také důvod, proč je v Evropě "Droid 1" prodáván jako Milestone.

Hardwarové parametry zůstaly nezměněné, a tak Motorole Droid 2 v edici Star Wars nechybí 3,7" displej s rozlišením 854x488 pixelů, 5MPx fotoaparát s autofocusem nebo vysouvací plnohodnotná qwerty klávesnice. Pro nás je jedinou vadou na kráse fakt, že Motorola Droid 2 je vybavena pouze čipem pro příjem CDMA/EV-DO signálu a tudíž si z ní u nás nezavoláte. Budeme tak muset počkat na verzi Milestone 2.

Zdroj: MobileGazzete.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze