Motorola a Verizon lákají. Čeká nás nový RAZR?

Motorola společně s operátorem Verizon vypustily na internet teaser, který pod pojmy "rychlejší, tenčí, chytřejší a silnější " láká na představení novinky. Domníváme se, že půjde o nový Droid RAZR. Co si myslíte vy?

Motorola připravuje slavnostní událost, kdy 18. října ve 12 hodin večer tamního času poodhalí svoje nejnovější zařízení. Ze sloganů, které v uveřejněném videoklipu uvádí se domníváme, že tou novinkou bude Droid RAZR. Nový RAZR by měl podle nepotvrzených specifikací oplývat dotykovým displejem Super AMOLED, což by u tohoto výrobce byla premiéra dané technologie. 8 MPx fotoaparát s Full HD videem nebo LTE nezní špatně, vysoký výkon pak podtrhuje 1,2 GHz dvoujádrový procesor s 1 GB paměti RAM.

Bude takto vypadat Motorola Droid RAZR?

Pokud se uvedené specifikace stanou realitou, máme před sebou opravdu špičkové zařízení. RAZR vždy patřil hlavně mezi designové skvosty s ušlechtilými materiály a novinka by měla nabídnout údajně technologii Gorilla Glass a kevlarový rám, zaručující mimořádnou pevnost těla novinky. Těšíte se?

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze