Elegantní Motorola Edge zachycena na fotografii v rubínové červené

5× aktualizováno
Elegantní Motorola Edge zachycena na fotografii v rubínové červené
Fotografie: Evan Blass
  • Pod značkou Motorola by mohl letos vzniknout regulérní vlajkový model
  • Hlavním lákadlem by měl být Snapdragon 865 či zakřivený 90Hz displej
  • Potěší 3,5mm jack
  • Premiéra proběhne 22. dubna

Aktualizováno 16. 4. 2020

Díky „leaksterovi“ Ishanovi Agarwalovi se můžeme podívat na první fotografii Motoroly Edge s trojnásobným fotoaparátem.

Aktualizováno 14. 4. 2020

Vyhlížená vlajková loď od Motoroly, model Edge+, se nám konečně finálně ukáže. Výrobce láká na tiskovou konferenci, která proběhne již příští středu, tedy 22. dubna. Dle přiloženého videa, na kterém můžeme vidět silně zakřivený displej, není pochyb, že se skutečně dočkáme Motoroly Edge+.


Aktualizováno 17. 3. 2020

Čekání na Motorolu Edge+ si můžeme opět zkrátit sérií tiskových fotografií, které zveřejnil Evan Blass. Z profilu jde vidět silně zakřivený displej a také vystupující modul fotoaparátu, což je už méně příjemná zpráva.

Motorola Edge+

Aktualizováno 9. 3. 2020

Podle informací „leakstera“ s přezdívkou TechDroider dostane Motorola Edge+ trojitý fotoaparát, kterému bude dominovat 108Mpx hlavní snímač doplněný o 16Mpx ultraširokoúhlý objektiv a 8Mpx teleobjektiv. U hlavního snímače zatím není jasné, zda by se mělo jednat o „Tetracell“ senzor, který byl nasazen do Xiaomi Mi Note 10, jenž skládá 4 pixely do jednoho, nebo „Nonacell“ snímač, kterým je vybaven Samsung Galaxy S20 Ultra 5G a skládá 9 pixelů do jednoho.

Aktualizováno 6. 3. 2020

Motorola se v letošním roce zřejmě přihlásí se špičkovým telefonem, který zamíří do té nejvyšší kategorie. Server pricebaba.com nyní přinesl rendery, na kterých bychom měli vidět Motorolu Edge+. Pakliže se vzhled potvrdí, zaujme hned z několika hledisek. V prvé řadě Motorola vsadí na zakřivený displej a velmi malé rámečky nad a pod panelem. Dále potěší přítomnost 3,5mm jacku na horní hraně. Nakonec zaujme i skutečně miniaturní průstřel v levé horní části pro čelní fotoaparát. Samotný 90Hz displej má mít úhlopříčku 6,67 palce a Full HD+ rozlišení. Na zadní straně najdeme tři fotoaparáty, nasazen bude Android 10 a baterie nadchne kapacitou 5 170 mAh.

Motorola Edge+

Aktualizováno 28. 1. 2020

Na stránkách geekbench.com se objevily první informace o Motorole Edge+. Dozvídáme se, že bude nasazen osmijádrový procesor s taktem 1,8 GHz. Zajímavěji se jeví informace o 12GB operační paměti. Samozřejmostí pak je nejnovější Android 10. Další podrobnosti jsou však nadále záhadou.

Motorola Edge+

Původní informace z 22. 1. 2020

Motorola má ve svém portfóliu několik zajímavých modelů. Vždy však jde nejvýše o mobily spadající do vyšší střední třídy. Pod značkou Motorola nenajdeme telefon, který by měl ambice se měřit s těmi nejlepšími, nebo alespoň nejvýkonnějšími. Evan Blass na svém Twitteru nyní bez dalších podrobností zveřejnil název Motorola Edge+.

Objevily se však spekulace, například na nashvillechatterclass.com, že by model Edge+ mohl být vybaven Snapdragonem 865, čímž by stanula ve společnosti těch nejvýkonnějších telefonů. Bohužel si na další informace budeme muset počkat.

Diskuze ke článku
End
Používají starý název ze Samsungu? :D
pikatchu
cece ja nevim jesi me vubec nejaka motorola zaujme... dlouho po nich nebylo temer ani vidu ani slechu a i ted se prosazuji jen velmi sporadicky. Lidi slysi proste na osvedcene jistoty, Huawei, Samsung, Apple apod., operatori meli v nabidce mozna nejakou motorku ale z relace low-mid tridy, tedy zadne extra vnadidlo. Ja bych vahal jit do motorky a do nejake za 20 a vic uz tuplovane.
Myčoken
Ááá jejda, zahnutý displej, takže nic ... :-(
Nick Cave
no doufám že se ten zahnutý displej nepotvrdí, protože kopírovat voloviny co vymyslí Samsung je o ničem...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze