Moderní eSIM konečně dorazila i k O2. V nabídce bude od února

7
Moderní eSIM konečně dorazila i k O2. V nabídce bude od února
Fotografie: O2
  • eSIM bude možné objednat na zákaznické lince či přes e-shop
  • Zpočátku budou podporovány dvě poslední generace iPhonů

Článek aktualizován o podporované přístroje

Nástup eSIM karet na českém trhu rozjel před rokem a půl T-Mobile, který je dovoluje používat v posledních dvou generacích iPhonů a nakonec ještě v hodinkách Samsung Galaxy Watch. Loni na jaře se k T-Mobilu připojil Vodafone, který rovněž započal zákazníkům nabízet eSIM. U Vodafonu ji můžete využít výhradně v telefonech řady iPhone 11 a loňských iPhonech. Od února 2020 se jako poslední připojuje náš nejstarší operátor O2.

O2

Svým zákazníkům začne eSIM nabízet od 1. února 2020. Objednat eSIM bude možné také online v samoobsluze Moje O2 nebo na zákaznické lince. eSIM podporuje všechny služby jako běžná plastová SIM, stačí do zařízení nahrát tzv. eSIM profil. K tomu je potřeba připojení k internetu nebo Wi-Fi a eVoucher od O2, na kterém najdete svůj QR kód, PIN a PUK. eVouchery budou dostupné na prodejnách O2.

Od února bude možné eSIM využívat v telefonech iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max. Další zařízení budou postupně přibývat. Pokud telefon podporuje klasickou plastovou SIM i eSIM, bude možné využívat oba typy současně.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
Petarda
Tak to je super. Za chvíli totiž budou ty nudle ta úzké, že by se tam nevešla ani nano SIM.
Petr
Ta informace s Vodafonem a iP11 je odkud? Vodafonní eSIM funguje v pohodě i u XS a dal bych ruku do ohně, že i v ostatních eSim strojích. To samé eSim a Apple Watch u T-Mobile. Web T-M toto jasně dementuje. Odkud pan Pavlíček čerpá výše uvedené informace?
Nguyen
To dobla splava u moje ifone us si to chistala saridit I pro manzelka ona taki ifone a kdibi negdo Chtela tak u me fe vecerka protavala klasika sym karta s 200 kolun kledit

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze