Mobito v nominaci na cenu v Barceloně a vylepšuje své aplikace

2

Mobito, nová služba pro placení mobilní telefonem, je ve finále prestižní světové soutěže Global Mobile Awards. Zároveň se uživatelé dočkali vylepšení webových stránek i aplikací pro Android a iOS.

Soutěže Global Mobile Awards je součástí světového kongresu GSMA Mobile World Congress, který se každoročně koná v Barceloně. Mobito se o vítězství uchází společně s dalšími pěti finalisty v kategorii „Best NFC/Mobile Money Product or Service“ a je to jediný český zástupce v soutěži vůbec. O výsledcích rozhodne odborná porota 26. února 2013.

„Naši nominaci považuji za důkaz, že se nám podařilo naplnit vizi služby spočívající v budování univerzální platební metody, a že se navíc jedná o transakční ekosytém, který propojuje všechny národní mobilní operátory se světem bankovnictví,“ řekl Viktor Peška, spoluzakladatel Mobita a místopředseda představenstva společnosti MOPET CZ. „O mimořádnosti úsilí, které na přípravě Mobita odvedli všichni partneři, svědčí i to, že jsme stále jediná platforma takového rozsahu na světě,“ dodal Viktor Peška.

Mobito svým uživatelům zároveň slíbilo pravidelný přísun novinek. Tentokrát jde hned o dvojnásobnou porci. Inovací prošly webové stránky Mobito. Ty jsou jednodušší, srozumitelnější a elegantnější. Aktualizace se dočkala také aplikace pro Android a iOS. Mezi novinky patří propojení s webovými stránkami, byl doplněn odkaz na seznam obchodníků, kategorií a mapa akceptačních míst, využít můžete také odkaz na seznam aktuálních akcí a slev, a samozřejmě byly opraveny i drobné chyby při používání. Například šlo o vypadávání spojení při přechodu z Wi-Fi na síť mobilního operátora.

Aplikace Mobito (verze pro Android)

Stáhnout Mobito

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: TZ Mobito

Diskuze ke článku
Jiri
To někdo používá???
Martin L.
Dle mého názoru je to umírající projekt! Určitě bude i prodělečný a osvěta pro lidi skoro nikde viditelná....
Jediné plus je přehlednost aplikace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze