#mobileDrink 13 v Hradci Králové už ve čtvrtek: přihlaste se tady a teď

#mobileDrink 13 v Hradci Králové už ve čtvrtek: přihlaste se tady a teď
Fotografie: mobilenet.cz
  • Spouštíme ostré přihlašování na mobileDrink v Hradci Králové
  • Konat se bude ve čtvrtek 21. února od 18:30
  • K vyzkoušení budou ty nejnovější a nejlepší smartphony

21. února pořádáme ve spolupráci s Vodafonem #mobileDrink 13 – další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Tentokrát se opět vydáváme za vámi do regionů a jedeme do Hradce Králové, kde se uvidíme vůbec poprvé. Partnerem události je kromě Vodafonu také Samsung, Honor a Huawei. Technologickým partnerem akce je Alza.cz.

Přijďte na 13. mobiledrink v Hradci Králové (přihlašování)

A co bude na programu? Budete mít šanci poznat, kdo stojí za našimi weby mobilenet.cz, fZone.cz, fDrive.cz nebo nearfield.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafonu, pohrát si s nejnovějšími telefony a dozvědět se něco zajímavého.

Fotogalerie z výročního #mobileDrinku v Olomouci

Budete si samozřejmě moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v netradičním prostoru.

Místo a čas konání #mobileDrink 13

KDY: ve čtvrtek 21. února od 18:30
KDE: Hradec Králové (centrum – konkrétní místo bude upřesněno pozvaným účastníkům)

Vyzkoušejte si nejnovější telefony a tablety na #mobileDrinku!

Atraktivní pro vás určitě bude možnost vyzkoušet si nejnovější mobilní telefony, tablety nebo wearables. Chybět nebudou Samsungy Galaxy Note9 a S9+, Huawei Mate 20 Pro, ZenFone 5Z, Nokie, Honory, LG, Sony Xperie XZ3 a iPhony Xs a Xs Max. Těšit se můžete i na telefony nová BlackBerry, Xiaomi nebo Motoroly a mnoho dalších zajímavých přístrojů.

Chcete se mobileDrinku zúčastnit? Pak neváhejte ani minutu a přihlaste se níže. Kapacita mobileDrinku je totiž omezená, do prostoru se vejde 50 fanoušků a pozveme jen ty nejrychlejší! Přihlašovací formulář pro předběžné přihlášení na #mobileDrink 13 naleznete níže. Pokud se vám nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze