Mobil.cz snižuje cenu volání, do konce března 2,20 Kč za minutu

8

S vánoční nabídkou přichází i náš druhý nejstarší virtuální operátor Mobil.cz. Všem svým zákazníkům snižuje cenu za volání do všech sítí o třicet haléřů. Nejde navíc jen o vánoční akci. Snížená cena bude platit až do konce března.

Mobil.cz

Virtuální operátor Mobil.cz se rozhodl svým zákazníkům udělat radost nejen v předvánočním čase. Jako dárek naděluje všem svým zákazníkům dočasně sníženou cenu za volání do všech sítí, včetně pevné, v České republice na 2,20 Kč za minutu. Snížení ceny trvá od 12. prosince 2013 až do 31. března 2014. Zákazníci si nemusí výhodu nijak aktivovat, snížená sazba se promítne automaticky do ceny za volání.

TIP! MOBIL.CZ přichází s neomezeným balíčkem do vlastní sítě

„Vánoce jsou obdobím, kdy chceme být v kontaktu se svými blízkými. Snížením ceny za volání na 2,20 Kč za minutu nabízíme zákazníkům velmi atraktivní cenu, aby si mohli volat častěji a déle,“ říká Jan Lodl, project manager Mobil.cz.

V praxi to znamená, že pokud si zákazník Mobil.cz dobije 200 Kč, může provolat přes 90 minut, tedy asi o 10 minut více než při původní ceně. Kromě toho samozřejmě s každým dobitím získává zdarma 200 MB pro připojení k internetu z mobilu plnou rychlostí. Zákazníci Mobil.cz mohou i nadále využívat balíček Pokecám v MOBILu. Za 149 korun získají neomezené volání a SMS na všechna čísla Mobil.cz. Pokud si tedy dobijí 200 Kč a aktivují si balíček Pokecám v MOBILu, získají neomezené volání a SMS, mobilní internet ZDARMA, a ještě jim zbude 51 korun, které mohou použít například na 23 minut volání na ostatní česká telefonní čísla.

Zdroj: TZ Mobil.cz

Diskuze ke článku
Taddy
Já raději dám 190,- Kč za 600 MB dat a volat budu za 1,80 Kč 1+1 a psát SMS za 1,80 Kč. Škoda jen, že tehle virtuál nemá neomezený tarif pro svou síť.
Tuddy
To se chlubíš, nudíš, nebo nač ta onanie?
Jirka
Cca před 2 týdny jsem k tomuto operátorovy taky přešel hlavně kvůli jeho internetu zdarma a zatím naprostá spokojenost.
Taddy: je to celkem pěkný tarif ale takhle bych ročně zaplatil 2280 Kč s tím že bych 600 MB každej měsíc možná ani nevyužil (nejsem tak náročný uživaltel) a právě proto mi vyhovuje mobil.cz protože můžu na internet kdykoliv aniž bych něco platil ;-).
Gabriel
Vždy se objeví nějaký chudák co má něco lepšího než je nabízeno, ale o jakého virtuála se jedná nenapíše.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze