MOBIL.CZ přichází s neomezeným balíčkem do vlastní sítě

17

Virtuální operátor MOBIL.CZ se odhodlal k velkému útoku na konkurenci a přichází s novou nabídkou. Aby ale nalákal co nejvíce zákazníků, je nový balíček výhodný jen když voláte či píšete do vlastní sítě. Vzhledem ke zkrácené době čekání při přenosu čísla se však nabídka zatraktivňuje i zákazníkům jiných operátorů a bude zajímavé sledovat, kolik nových zákazníků s touto nabídkou MOBIL.CZ získá.

Balíček, který byl dnes představen, se nazývá Pokecám v MOBILu a přináší za 149 Kč neomezené volání a SMS do vlastní sítě. Do vlastní sítě samozřejmě neplatí pro ostatní virtuální operátory v síti T-Mobile ani pro T-Mobile samotný. I tak se ale jedná o více než konkurenceschopnou nabídku, která vypadá dobře hlavně pro stávající zákazníky. Tento balíček navíc přichází s různými vylepšeními. Zaprvé, službu si můžete aktivovat bez jakéhokoli úvazku, kdykoliv si ji tak můžete zrušit, kdyby pro vás byla jiná nabídka výhodnější.

Na stávající výhodě v podobě internetu na měsíc zdarma za dobití vyšší než 200 Kč se nic nemění, a vám tak bude stačit jednou měsíčně si dobít za 200 Kč a mít aktivovanou tuto službu. Ta se navíc každý měsíc aktivuje znovu sama, pokud nebudete chtít, aby se tomu tak nestalo. Za 200 korun měsíčně tedy dostanete volání a SMS na všechny SIM karty MOBIL.CZ zdarma, internet s FUP 200 MB a ještě vám zbude kredit na 20 minut hovorů či 33 SMS zpráv do ostatních sítí.

Pokud vás tato nabídka přesvědčila a máte dostatečné množství vašich nejčastějších kontaktů u tohoto virtuálního operátora, určitě se podívejte na jeho webové stránky. To však asi nebude úplně častá situace, virtuálové v České republice teprve pomalu sílí a jejich rozšíření není nijak velké.

Diskuze ke článku
Myčoken
Ano, tímto krokem Mobil.cz sám sebe velmi zatraktivnil. Pokud by byl k dispozici palec nahoru, určitě bych ho použil :-)
tom
Nejlepší virtuál v ČR.
Dadák
U tesca mam za 150 volani v siti v cene a k tomu 2hodiny a 60sms mimo sit..
Redmarx
Nevyuziju, ale je to dobra nabidka, urcite to doporucim par znamym. Mobil.cz je NEJ. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze