Microsoft uznává problémy s dlaždicemi na Windows Phone 7.8

14

Toužebně vyhlížená aktualizace starších Windows Phone telefonů na verzi 7.8 v minulých týdnech dorazila. Neobešla se však zcela bez problémů, které nyní potvrzuje i sám Microsoft.

Konkrétně jde o dvojici problémů, kterou si nyní připomeneme. Některé dlaždice se neustále připojují k internetu, ve snaze získat aktuální informace, což je náročné nejen na data, ale také na baterii. Někteří uživatelé si proto stěžují na snížení pohotovostní doby svého telefonu poté, co provedli aktualizaci.

Windows Phone 7.8

Druhý problém je v podstatě opačného charakteru, ale stále se týká dlaždic. Ty občas selhávají a nestahují si nové informace vůbec. Na popud těchto chyb byla údajně aktualizace na Windows Phone 7.8 v Německu pozastavena. Microsoft nicméně o chybě ví a zvažuje její nápravu formou aktualizace softwaru. Bohužel prozatím neuvedl, kdy by k opravě mělo.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
MP
A já proč Lumie z Germánie nejde aktualizovat (ani vynuceně...).
milda
Tak má vyjít taky 7.9 ne?
freeman
Otvorene ? Som s aktualizace na Windows Phone 7.8 silno sklamaný. Okrem možnosti upravovať dlaždice a dať online Bing tapetu na zamknutú úvodnú obrazovku nič nové nepriniesol. Alebo som tam niečo prehliadol ?. Kde sú informačné icony na úvodnej obrazovke ? Podľa Nokia špecifikácií mal byť Windows Phone 7.8 identický s Windows Phone 8.0 a mal byť ochudobnený len o podporu 2xjadrových procesorov a externých pamätí.
EINEX
Zlobivé kachličky :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze