Microsoft testuje sestavení Windows 10 Mobile s novým Skypem

16

Je to už delší dobu, kdy Microsoft vydal poslední sestavení Windows 10 Mobile, nyní testuje verzi s označením Build 10559. Ta kromě různých vylepšení přináší také aktualizovanou aplikaci Skype. To by mohla být dobrá zpráva pro všechny, kteří čekají aktualizaci na klasických Windows 10. Dorazit by totiž mohla záhy.

Gabriel Aul na svém twitterovém účtu potvrdil, že Microsoft pracuje na novém sestavení pro Windows 10 Mobile s označením Build 10559. To přinese kromě různých vylepšení také jednu zásadní novinku, a to aktualizovanou aplikaci Skype. Právě tato aktualizace naznačuje, že se aktualizovaný Skype by si brzy mohl najít cestu i do klasických Windows 10, které na nový Skype už dlouho čekají.

Kromě aktualizované verze Skype přináší nový Build také vylepšení internetového prohlížeče Edge. Prozatím bohužel není zřejmé, jestli Microsoft plánuje vypustit tento Build i mezi testery.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: wmpoweruser.com, twitter.com

Diskuze ke článku
piger
Nemohl by mi někdo poradit? Dřív jsem používal Movie Creator beta, potom mi ale u každého vytvořeného videa nahlásil chybu a nešlo uložit. Tak jsem jej odinstaloval a už mi nejde znovu na stejné zařizení nainstalovat.

Nevíte někdo co s tím, popř. alternativu pro Windows (phone) 8.1?
Tommy
Uz se tesim! Desktop Skype je hroznej
jarda
Uz vcera bylo pozde s vydanim. Davno mel byt venku final.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze