Microsoft chystá Skype jako univerzální aplikaci pro Windows 10

2

Microsoft nadále vyvíjí univerzální aplikaci Skype a o nově přidané funkce se vždy podělí nejprve s uživateli programu Windows Insider, kteří novinky dobrovolně testují. Nově se Skype naučil práci se skupinami. Jde o zasílání zpráv, hovory i videhovory.

Skype

K univerzálním aplikacím se upínají zraky mnoha uživatelů. V pokročilém stádiu vývoje je již nyní Skype od Microsoftu, který aktuálně prošel aktualizací. Ta se samozřejmě objevuje pouze uživatelům, kteří využívají program Windows Insider. Aktualizace se netýká jen neviditelných zlepšení, ale dostalo se také na nové funkce. Ty se týkají práce se skupinovým chatem, skupinovými hovory a videohovory. Současně je možné hovořit formou videhovoru až se čtyřmi uživateli a jejich náhledy mít na obrazovce.

TIP! Microsoft vypustil Insider Preview 14322 pro W10M: jaké jsou novinky?

Skype

Podobná aktualizace se má objevit také pro platformu Windows 10 Mobile, nejprve samozřejmě opět pro účastníky programu Insider. Microsoft zároveň upozorňuje, že odstranil integraci Skypu z klasických zpráv na Windows 10 Mobile, což má zjednodušit a zpřehlednit aplikaci. Současně uživatelům Skypu prozatím doporučuje využívat aplikaci pro Windows Phone 8.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: blogs.skype.com, thurrott.com

Diskuze ke článku
Petr
Takze nejdriv zruisme aplikaci a integrujeme, pak integraci zrusime a vydame jinou apliaci. Typicky MS, ode zdi ke zdi jenom ne poradne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze