Microsoft připravuje Surface Book 2: bez konvertibility a levnější

3

Surface Book je bezesporu zajímavé hardwarové zařízení, ale jeho cena ho předurčuje pouze movitějším zájemcům. To by se ale s příchodem druhé generace mohlo změnit. Na druhou stranu už to nebude Surface Book, který byste možná čekali.

Přijde totiž o jednu ze svých hlavních předností, a to konvertibilitu. Obrazovku již nepůjde oddělit od klávesnice, a tak celé zařízení bude fungovat jako obyčejný laptop. Všechno by však měla vynahradit snížená cena. Předpokládá se, že na trhu v USA by mohla základní varianta začínat těsně pod tisícem dolarů, což by u nás mohlo znamenat nějakých 25 tisíc daní, případně o něco více, pokud by se zde přístroj prodával přes prostředníky. Jen pro srovnání: původní Surface Book začínal na českém trhu na 50 tisících.

Microsoft Surface Book
Design zůstane podobný, ale na skládání a oddělování zapomeňte.

Zbylé parametry zůstanou víceméně shodné, tedy 13,5 palce velký displej a hliníkové tělo. Na odhalení nebudeme muset čekat dlouho, podle spekulací by mohlo proběhnout na přelomu března a dubna s tím, že masová produkce začne vzápětí.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
WTF
Surface Book nebol konvertibl, ale 2v1. Nový surface book može byt konvertibl, s tým že sa už sa nebude dat oddelit diaplej, ale max preklopiť.
Dufam sa to nestane.
Xwert Is
Xwert Is
No som veľmi zvedavý. Prvá verzia sa im podarila tak snáď to bude len lepšie.
Johny
Pak se ale nebude lisit od suntu jako Acer.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze