Microsoft představuje rychlou emailovou komunikaci v aplikaci Send

4

Jak nejlépe komunikovat se spolupracovníky? Podle Microsoftu emailem. Ten tradiční je ale příliš pomalý, a proto představují aplikaci Send, která slouží pro rychlou konverzaci skrz účet Office 365.

Microsoft Garage je prostor pro zaměstnance Microsoftu, kde mohou realizovat vlastní nápady. Vzniklo tak už několik zajímavých aplikací a nejnovějším přírůstkem je Send, emailový klient. Ten je zatím dostupný pouze pro iOS v USA a Kanadě, ale brzy vyjde i pro Windows Phone a Android. Zatím funguje pouze s účty Office 365, ale Microsoft ho hodlá v dalších měsících zpřístupnit i dalším uživatelům.

V čem se aplikace liší od ostatních? Chápe konverzace spíše jako chat. Vize Microsoftu je, že se aplikace uchytí jako komunikační nástroj v práci mezi spolupracovníky. Psát nový email je podle nich složité a zdlouhavé, zatímco s touto aplikací je to snadné a rychlé. Aplikace také nezobrazuje všechny emaily, které jste si napsali s danou osobou, ale pouze ty, které jste odesílali skrz tuto aplikaci. Naopak ale dochází k synchronizaci s Outlookem, takže pokračovat v konverzaci můžete kdekoliv jinde.

Send

Zdroje: blogs.office.com

Diskuze ke článku
Martin P.
Klasika je, že velké korporace a firmy na něco takového opravdu nečekají. Ne opravdu velké firmy nebudou cpát dobrovolně data do veřejného cloudu a dávat každému zaměstnanci smartphone.

Skydrive, CreativeCloud, Gdrive, iCloud..... atd.... tohle ve velkých firmách netáhne. Stejně dopadne FaceBook for business..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze