Microsoft pracuje na dvou telefonech disponujících 3D ovládáním

2

Už dříve byla v plánech Microsoftu potvrzena podpora pro 3D ovládání u systému Windows Phone. Tato funkce by měla být nejdříve k vidění u telefonu, který se aktuálně nazývá „Microsoft McLaren“, právě ten by měl uvést podporu 3D gest v praxi.

Microsoft McLaren má být zařízení s 5,2" displejem, který má rozlišení 1 920 × 1 080 pixelů. Dále je ve výbavě 64GB vnitřní úložiště a fotografie je možné pořizovat 20Mpix fotoaparátem. Zařízení jako takové by mělo dorazit někdy v říjnu a některé zvěsti naznačují, že by displej dokonce mohl mít rozlišení až 2 560 × 1 440 pixelů, ale jako pravděpodobnější se zdá právě FullHD rozlišení.

Ovšem s McLarenem má přijít i další zařízení, které má mít 6" displej a má tak nahradit Lumii 1520. Také se předpokládá, že toto zařízení bude uvedeno někdy později v tomto roce. Oproti Lumii 1520 by měl telefon disponovat i novějším procesorem, ovšem nejspíše se bude stále jednat o Qualcomm.

Pokud si nejste jistí, jak takové 3D ovládání telefonu funguje, tak se podívejte na následující video.

Microsoft chce dosadit 3D ovládání do všech svých high-endových telefonů a je také možné, že se bude tento způsob ovládání nacházet i u zmenšeného tabletu Microsoftu, Surface Mini. Bude velmi zajímavé sledovat, jak se tato technologie ujme u veřejnosti, ale mohla by mít úspěch, pokud ji tedy v Redmondu marketingově „nezazdí“.

Zdroje: neowin.net

Diskuze ke článku
007
No som zvedavy co z toho bude, vyzera to zaujimavo
prommisse
A já doufal, že se bude jednat o hmatovou odezvu..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze