Microsoft oficiálně uvádí Office 2016. Stáhněte si je už dnes

16

Microsoft dnes začal s celosvětovým uvolňováním Office 2016. Nový Office představuje poslední verzi aplikací pro Office 365, což je cloudová služba od Microsoftu na bázi předplatného, která zahrnuje aplikace Office I cloudové služby na všech platformách. Microsoft současně oznámil nové a rozšířené služby Office 365 pro týmovou produktivitu, o kterých jsme vás již z části informovali.

„Způsob, jak lidé pracují, se dramaticky změnil. To je důvodem, proč Microsoft nadále pokračuje v posouvání úrovně produktivních nástrojů a obchodních procesů pro tento nový svět „mobile-first, cloud-first“. Tyto nejnovější inovace představují další posun v transformaci samostatných Office aplikací k provázanému řešení aplikací a služeb přizpůsobených novému stylu práce a týmové spolupráce,“ říká Satya Nadella CEO Microsoftu.

Office 365

Office 2016 přináší nové verze desktopových aplikací Office pro platformu Windows, jako je Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio a Access. S předplatným pro Office 365 získávají zákazníci přístup k nejaktuálnějším desktopovým aplikacím určeným pro použití napříč všemi jejich zařízeními. To vše v kombinaci s neustále se rozvíjející sadou spotřebitelských a komerčních služeb, jako je například online úložiště OneDrive, Skype pro firmy, Delve, Yammer a další firemní bezpečnostní funkce.

Nový Office přináší ve spojení s Windows 10 nejlepší řešení pro práci, včetně takových aplikací, jako je například nový Sway pro Windows 10, jenž umožňuje vytvářet interaktivní příběhy a sdílet je s ostatními. Windows Hello vás přihlásí do Windows a Office 365 během jednoho jediného kroku. Aplikace Office Mobile pro Windows 10 poskytují produktivitu na cestách, včetně funkce Continuum2, která umožňuje využívat telefon podobným způsobem jako PC.

Stvořen pro týmovou spolupráci

  • Co-authoring je nyní součástí desktopových aplikací Word, PowerPoint a OneNote, včetně psaní v reálném čase v aplikaci Word, jež umožňuje ihned vidět změny provedené ostatními.
  • Integrace aplikace Skype, která je přímou součástí desktopových aplikací, umožňuje psát rychlé zprávy (IM), sdílet obrazovku, začít hovor či video chat přímo z otevřeného dokumentu
  • Funkce Office 365 Groups je nyní přímou součástí desktopové aplikace Office 2016 a je dostupná na vašem oblíbeném mobilním zařízení prostřednictvím aplikace Outlook Groups.

Dostupnost a požadavky

Nové aplikace Office 2016 jsou dostupné ve 40 jazycích a vyžadují systém Windows 7 nebo vyšší. Počínaje dneškem mohou předplatitelé Office 365 začít stahovat nové aplikace Office 2016 jako součást jejich předplatného. Office 2016 v počítači a dalších zařízeních automaticky nahradí starší verze Office, například poslední verzi 2013. Automatické aktualizace se začnou postupně uvolňovat předplatitelům z řad spotřebitelů a malých firem v průběhu následujícího měsíce, komerčním zákazníkům pak začátkem příštího roku. Office 2016 je od dnešního dne také k dispozici v podobě nákupu krabicových licencí jak pro PC, tak pro počítače Mac.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
anonim
ještě kdybys si za to microsoft nepččtoval takový prachy
assaluto
2€? Pokud vím, tak minimum je v ČR 190 Kč/ za měsíc, čili něco přes 7€
anonym
když mám koupenou verzi 2013 office pro domácnosti ... budu moci upgradovat na 2016 ??
krepko
Radsej budem pisat rukou a pastelkami kreslit grafy lebo som chudak a nemam ms rad!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze