Microsoft chystá novou bezdrátovou nabíječku pro své Lumie

6

Nový model bezdrátové nabíječky chystá uvést do prodeje Microsoft. Nabíječka DT-904 přímo vychází ze současného modelu DT-903 a jak samotné označení naznačuje, příliš změn nečekejme. Nový model by měl být svázán s nástupem nedávno představených Lumií 950 a 950 XL.

Nová bezdrátová nabíječka Microsoft DT-904 má klasický oválný tvar a samozřejmě podporuje nabíjecí standard Qi. Využít ji tak budete moci nejen k nabíjení Lumií, která podporují bezdrátové nabíjení, ale také k nabití dalších telefonů podporujících standard Qi. Přísun energie je zajištěn skrze 150 centimetrů dlouhý kabel s USB koncovkou. Párování je možné skrze Bluetooth 4.0, ale je podporováno i NFC, jak zjistíte přímo při pohledu na nabíječku.

Microsoft DT-904

Prozatím není známé přesné datum zahájení prodeje, avšak pravděpodobně se bude shodovat s nástupem nových Lumií, tedy během prosince. Cena by se neměla příliš lišit od současného modelu DT-903, který lze na českém trhu pořídit za zhruba 1 200 Kč.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
ANO
No a jaky teda bude, krom loga, rozdil? Treba zrychlene nabijeni? Mam 903ku a dost me za tu cenu prekvapilo, ze tam neni pribalena nabijecka .... zvlast kdyz je potreba aspon 2A, aby to pekne valilo. Ale nakonec jsem si ju nechal, pekne zelene sviti:) Ikdyz ty notifikace a poblikavani jsem po tydnu vypnul.
Pavel
Také jsem nezjistil rozdíly. Mám také zelenou 903 a nechám si jí. Možná podle obrázků je slabší. Co umí více, nebo v čem je jiná, nelze nikde zjistit.
Debyly
Už by i s cenou mohli jít trochu dolu, víc jak tágo za bezdrát je raketa.
Pepa
K čemu je tam NFC/BT?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze