Meizu Pro 6 možná nabídne přisvětlení z 10 LED diod (3× aktualizováno)

Téměř s každou generací nových špičkových smartphonů dochází k navyšování klíčových a oku lahodících parametrů. Potvrzují to i spekulace o chystaném Meizu Pro 6, který by ve své vrcholné verzi měl nabídnout 6GB operační paměť.

Aktualizováno 11. 4. 2016

Nový špičkový model od čínského výrobce Meizu je doslova za dveřmi. K představení by mělo dojít už 13. dubna 2016. Zveřejněna byla již také oficiální fotografie, na které můžeme vidět zadní stranu. Nic neobvyklého do chvíle, kdy se zaměříme na oblast pod fotoaparátem. Nachází se zde laserové ostření, kolem kterého je kruh složený z LED diod. Spekuluje se, že přisvětlení na Meizu Pro 6 mělo obstarávat až 10 LED diod. To by bylo velmi nestandardní a především nadprůměrné číslo, neboť běžně se na telefonech setkáváme v lepším případě se dvojitou LED diodou a výjimečně s trojitou LED dodou.

Meizu Pro 6

Aktualizováno 28. 3. 2016

O novém Meizu Pro 6 unikla již pěkná řada informací a nyní se ukazuje na dalších snímcích. Na nich je detailně vidět řešení antény i duální fotoaparát, zároveň se Meizu Pro 6 ukazuje ve zlatém provedení. Všimnou si můžeme také zaobleného skla kryjícího displej, podobně, jako je tomu u iPhonu 6 a novějších. Meizu Pro 6 by se měl ve vrcholné pochlubit až 6GB operační pamětí spolu se 128GB úložištěm a displejem s funkcí 3D Touch.

Bílo-zlatá varianta telefonu bezesporu sluší

Aktualizováno 17. 3. 2016

Na internetu se objevila dvojice fotografií, které měly údajně zachycovat nový iPhone 7 Plus. Ukázalo se však, že se na obou snímcích nachází nová vlajková loď od Meizu, model Pro 6. Potvrzení přišlo přímo od viceprezidenta společnosti. Paradoxní je, že se design nového Meizu i iPhonů značně shoduje, avšak novinka od Meizu se patrně představí mnohem dříve, než nové modely od Applu. Povšimnout si můžeme podobně řešené antény i nasazení duálního fotoaparátu.

Meizu Pro 6

Původní informace ze 14. 3. 2016

Meizu Pro 5

Ačkoliv bylo Meizu Pro 5 představeno teprve loni v září, již nyní se spekuluje o jeho nástupci. Jeho hlavním lákadlem má být 6GB operační paměť, která se má pojit rovněž s velkorysým úložným prostorem o velikosti 128 GB. V nabídce by se nicméně měla objevit i levnější verze, byť i ta uspokojí všechny náročné uživatele. Nabídnout by měla 4GB operační paměť a 64GB úložiště. Zajímavý by měl být i Full HD displej, neboť se očekává, že nabídne funkci 3D Touch.

Připomeňte si: Meizu Pro 5 je oficiální. Ohromí kovem a špičkovou výbavou

Dosavadní model Meizu Pro 5

V další výbavě se hovoří o moderním procesoru Exynos 8890 od Samsungu, prostředí zajistí Android s nadstavbou Flyme OS a dostane se také na rychlé nabíjení. O termínu představení se prozatím nehovoří.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com, weibo.com, priceraja.com, gizmochina.com

Diskuze ke článku
Petas
To v tom mobilu pojede TOUCHWIZ :-D :-D :-D :-D ze je potreba 6GB RAM????
pepík
je to moc hezký, podpora všech lte se asi konat nebude. telefon mi připomíná design jiné značky, jenom si nemohu vybavit jaké
Josil
Brutalni mobil. Vypada jak iPhone 6 s tlacitkem od Samsungu a zada jdou od Huawei. Ta firma by se mela spis jmenovat ne MEIZU, ale iSamwei :-D
Martin
Je fakt, že já jsem si teď pořídil LG G4, které papírově má 3 GB, ale po spuštění mám jen cca 800 MB. Takže jsou čím dál větší RAMky zjevně nutností.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze