mBank a Vodafone přicházejí s nejlevnějším flatem s 4GB FUP

14

Jste zákazníky internetové mBank a sháníte se po tarifním zvýhodnění za příznivou cenu? Mohla by se vám zalíbit ''narozeninová'' nabídka s názvem mVolání, která je dostupná pouze zákazníkům této internetové banky. Pro ty si mBank přichystala celkem 2 tarifní zvýhodnění (+ jedno doplňkové), přičemž se nezapomnělo ani na v dnešní době tolik oblíbený neomezený balíček, navíc s velkorysým FUP limitem za 599 Kč.

Česká pobočka mBank slaví své 6. narozeniny a svým klientům ''naděluje'' formou tarifních zvýhodnění za příznivé ceny. Ve spolupráci s naším nejmladším operátorem Vodafone si mBank totiž pro své klienty přichystala rovnou 3 zajímavé balíčky (2 základní, jeden doplňkový). Nezapomnělo se ani na tolik oblíbený neomezený balíček, který přichází s velice štědrým datovým limitem, konkrétně 4 GB.

mBank slaví, dárky dostanou klienti

Nabídka

Neomezený balíček vypadá asi nejlépe, začneme ale pěkně od začátku. První nabízený balíček (Tarif 1) nabídne 300 minut pro volání do všech sítí, neomezené SMS do všech sítí a v neposlední řadě také 100 minut pro volání do zahraničí (region 1, který zahrnuje například Slovensko, Andoru, Belgii, Bulharsko, Chorvatsko, Dánsko a další). Po provolání volných minut je cena za minutu 3,49 Kč s tarifikací po vteřině. Potěší také internetový balíček s FUP limitem 300 MB. Cena tohoto tarifního zvýhodnění je nastavena na rovných 300 Kč.

K aktivaci tarifních zvýhodnění se dostanete pomocí kódu z internetového bankovnictví

Druhý, neomezený balíček (Tarif 2) pak nabídne neomezené volání a SMS do všech sítí včetně 4GB balíčku pro datové připojení. I tento balíček nabídne volné jednotky do zahraničí (region 1) a to rovný 1 000 minut. Za neomezený balíček s 4GB FUP limitem a volnými jednotkami do zahraničí zaplatíte celkem 599 Kč včetně DPH. Po vyčerpání datového limitu se internet zpomalí podle podmínek Vodafone, které naleznete zde.

Region 1:

  • Andora, Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Dánsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Irsko, Itálie, Jersey, Kanada, Kypr, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Manský ostrov, Monako, Německo, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, USA, Vatikán, Velká Británie.

Třetí, doplňkový balíček nese označení ''První krok''. V tomto balíčku si pro vás mBank ve spolupráci s Vodafonem připravila nabídku neomezeného volání a SMS v rámci sítě Vodafone + 50 volných minut pro volání do ostatních sítí. Nezapomnělo se ani na základní, 20MB FUP pro internetové připojení. Cena tohoto balíčku je velmi příznivých 127 Kč včetně DPH.

Omezení, garance a platnost

Jak jsme již několikrát v článku upozorňovali, nabídka je dostupná pouze pro klienty internetové mBank. Každý zákazník mBank (včetně spolumajitelů účtů) tak může mít aktivovovanou jen jednu SIM kartu s tímto tarifem. Pokud klienty nejste, stačí si zařídit účet a následně o tarifní zvýhodnění zažádat. Během 5 dnů se vám ozvou zaměstnanci Vodafone, kteří s vámi vybrané tarifní zvýhodnění aktivují po telefonu. Další podmínkou je fakt, že faktury musí být placeny z osobního účtu mKONTO. K plnění se zavazujete na 2 roky, zajímavou informací je však ''garance nejlevnějšího volání'' - to znamená, že pokud nebude nabídka v tu danou chvíli nejvýhodnější na trhu, máte možnost se ze smlouvy vyvázat bez jakýchkoliv sankcí.

Nárok mají pouze zákazníci mBank

Zajímavé také je, že internetových stránkách nenaleznete žádnou informaci o cenách. Ceny se dozvědí pouze klienti mBank, kteří ve svém internetovém bankovnictví naleznou zprávu s unikátním kódem, který následně vloží sem. Teprve potom budou ceny za vybrané tarify k nahlédnutí. Důležitá informace je také časová omezenost nabídky. Za stávajících podmínek ji lze využít pouze do 31. prosince roku 2013.

Závěr

mBank není žádným novým virtuálním operátorem, pouze se domluvila na spolupráci s Vodafonem a snaží se tak svým klientům nabídnout zajímavé tarifní zvýhodnění. Nám se nabídka mVolání líbí, zvláště pak volné jednotky do zahraničí u obou základních tarifních zvýhodnění a nadstandardní datový FUP limit u neomezeného balíčku. Co říkáte na nabídku mBank vy? Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi.

mVolání - kompletní pravidla akce (110,94 KB, pdf)

Zdroje: mbank.cz

Diskuze ke článku
Radm
Mám podobný zvýhodněný tarif Vodafone "Neomezený tarif 3299,-" za 701,- Kč ( neom. volání, sms, 1000 min do zahraničí, 1,2 Gb net... ) bohužel jsem ještě 1,5 roku vázan.... ale mbank hodně zajímavý tarif.
Vodafonu držím palce, kdyby trochu více zapracoval na nějakých rodinných tarifech, zatím je to bída....
agent95
Pozadal jsem o tarif vcera rano, tak zatim cekam...aktualne mam vodafone CD tarif, ale tohle to o dost prekonava.
Mates
To je sice hezké, taky jsem si ho chtěl pořídit, ale smutné je že má špatné pokrytí 3G a malé města má pokryta stylem venku jo a doma máte smolíka, takže bohužel k ničemu. Ach jo, proč si mBank musela vybrat totoho nejhoršího operátora v pokrytí 3G.
exou
Máte chybu v :
Třetí, doplňkový balíček nese označení ''První krok''. V tomto balíčku si pro vás mBank ve spolupráci s Vodafonem připravila nabídku neomezeného volání a SMS v rámci sítě Vodafone + 50 volných minut pro volání do ostatních sítí.
...má to být 5O min do sítě VODAFONE a volné SMS do sítě VODAFONE a 20MB=127 kč
i tak je to dobrá nabídka.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze