Máte problémy se změnou času? Apple Watch Series 4 evidentně také

3
Máte problémy se změnou času? Apple Watch Series 4 evidentně také
  • Apple Watch Series 4 měly problém se změnou času v Austrálii
  • Chyba měla za následek vytvoření smyčky, kdy se hodinky restartovaly až do úplného vybití baterie
  • Problém byl v Austrálii již vyřešen a počítá se s aktualizací, která obdobnému neduhu zamezí i v dalších zemích, kde dochází ke střídání času

Zdá se, že ani Apple Watch Series 4 se nepovedlo kompletně vyhnout porodním bolestem. V případě těchto chytrých hodinek se však nejednalo o problémy se signálem nebo nabíjením, ale tématicky o problém s časem – konkrétně s jeho změnou. Ať už jste, či nejste zastánci střídání zimního a letního času, Apple Watch Series 4 tento režim zrovna dvakrát nenadchnul. Do potíží se totiž dostali někteří uživatelé hodinek v Austrálii, kde se po změně zimního času na letní hodinky nedokázaly vyrovnat s chybějící hodinou, která v systému následně scházela.

To mělo za následek spuštění nepřetržité smyčky, která způsobila neustále restartování hodinek až do úplného vybití baterie. Řešením pro některé uživatele bylo odstranění ciferníku Infograph Modular skrze aplikaci Watch na iPhonu. Apple naštěstí během krátké chvíle zareagoval a problémy s časem byly opraveny. Počítá se však s vydáním aktualizace, která se tomuto neduhu podívá na zoubek, aby se předešlo obdobným problémům v dalších zemích, kde dochází ke změně času.

Technické parametry Apple Watch 4 44 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce44 × 38 × 10,7 mm, 48 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,78" (448 × 368 px), tvar: hranatý
SystémwatchOS, kompatibilní s: iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ?, NFC: ano
ChipsetApple S4,
Paměťvnitřní paměť: 16 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor? mAh, nabíjení: bezdrátové
Dostupnostzáří 2018, 12 090 Kč
Diskuze ke článku
Jirka
tak kde jsou ty iOvce, kteří hlásí že zaty nehorázné peníze mají nejodladěnější systém :)))
Kostilek
Mám iPhone X, jelikož ve firmě používáme techniku Apple, plus mám doma iMac, který využívám pro editaci fotek a tvorbu grafiky, takže pro mě je plus provázanost. Zároveň ale vlastním Galaxy S8+ a ne, rozhodně bych jako iOvečka netvrdil, že Apple má nejodladěnější systém.. Ba naopak, začíná mě čím dál víc znepokojovat, kam jablečný gigant míří..
Radim
Zrovna jsem si rikal, ze je to tu lepsi nez na MobilManii, ze se tu lidi tak vzajemne nenapadaji. A ejhle, oni jsou tupouni uz i tady. Je to jedno, jestli je to Android nebo iOS, problemy meli oba systemy, maji a mit budou. Ale vzdy se najde nejaky retard do zacne svolavat ovce z jedne nebo druhe strany. Mit vsichni inteligenci jak nekteri jedinci na techto "technickych" strankach, clovek je ovce, kam jen se hne. Kvuli znacce obleceni, auta, televize nebo hajzpapiru...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze