Máte paušál od Vodafonu? Získáte slevu na jeho televizi

2
Máte paušál od Vodafonu? Získáte slevu na jeho televizi
Fotografie: Vodafone
  • K mobilnímu paušálnímu tarifu vyjde Vodafone TV na 150 Kč
  • Navíc operátor poskytuje prémiové balíčky na 3 měsíce zdarma

Náš nejmladší mobilní operátor Vodafone má ve své nabídce i vlastní televizi Vodafone TV, na kterou aktuálně poskytuje slevu všem svým paušálním zákazníkům. Je v zásadě jedno, jaký tarif využíváte, vždy můžete při pořízení televize využít slevu a místo 320 Kč měsíčně platit jen o poznání příjemnějších 150 Kč. Sleva tak činí více než 50 %.

Doposud platilo, že sleva byla určena zákazníkům, kteří využívali pevný internet, nově na ni dosáhnou i ti, kteří mají u Vodafonu hlasový paušální tarif. Operátor také láká na to, že s neomezenými datovými tarify lze televizi sledovat pohodlně odkudkoliv, a to třeba na mobilu či tabletu.

Vodafone TV lze ale sledovat nejen přes mobilní aplikace, ale rovněž skrze set-top box či aplikace pro televize s Android TV a chytré televize Samsung od modelové řady pro rok 2018. Aktuálně si lze nabídku 100 programů rozšířit i prémiovým balíčkem Sport nebo Cinema, a to na 3 měsíce zdarma.

Diskuze ke článku
Michal Pícha
Michal Pícha
Nějak nevím co je to za výhodu mít něco na tři měsíce se slevou a po zbytek pak platit cenu z jaké se protáčejí panenky.
David Toman
David Toman
No to si to musím hned objednat a nesmím přitom zapomenout zrušit Sledování.TV za které platím ukrutných 55kč...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze