Máte málo místa? SanDisk představil 200GB microSD kartu

4

Nároky na úložný prostor v mobilních zařízení neustále rostou. Samotní výrobci zařízení si to však vesměs neuvědomují a většina telefonů dosahuje maximálně 16GB interní paměti. Poté, pokud je telefon podporuje, nastupují paměťové karty. SanDisk na veletrhu MWC 2015 představil novou 200GB paměťovou kartu.

Přesně před rokem SanDisk prezentoval novou paměťovou kartu s kapacitou 128 GB. Je však možné, že ji ve svém telefonu máte, ale už i tak bojujete s úložným prostorem. Řešení je už na cestě. V Barceloně společnost prezentovala svůj nejnovější počin, paměťovou kartu Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition, která přináší kapacitu 200 GB. Je to nezvyklá hodnota, neboť doposud se kapacita vždy rovnala dvojnásobku starší karty.

SanDisk

Nová karta vznikla vylepšením loňské 128GB verze, a to přináší značnou výhodu pro potencionální uživatele. Pokud je vaše zařízení připravené pro 128GB paměťové karty, mělo by si dle SanDisku poradit také s novou 200GB variantou. Tuto kapacitu můžete dle příkladu společnosti využít například pro až 20hodinový videozáznam ve FullHD kvalitě. Radost udělá rovněž přenosová rychlost 90 MB/s.

Dle očekávání však bude nová prémiová paměťová karta něco stát. Startovací cena činí 399 dolarů, což je bezmála 10 000 Kč, a to je opravdu hodně. Za tuto cenu si totiž dnes můžete pořídit tři 128GB karty.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
jakop
A jak tam nahraju větší soubor než 4gb ten film ve full HD, aby to šlo načíst v tabletu ?
Ascension
A chudák Samsung zrušil slot na sd a mezitím už je 200gb

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze