Lumia Cyan: aktualizace všech Lumií na WP 8.1 dorazí v létě

8

Nově představenou aktualizaci Windows Phone 8.1 dostanou samozřejmě také všechny Nokie řady Lumia, které nyní nabízejí Windows Phone 8. Tradičně však dostanou i něco navíc a celá aktualizace ponese název Lumia Cyan. Kdy se na ni můžete těšit a co nového přinese?

Kompletní portfolio Nokií Lumia, které letos obdrželo aktualizaci Lumia Black, už může vyhlížet další, tentokrát mnohem větší aktualizaci. Microsoft představil Windows Phone 8.1 a právě na tuto verzi se všichni majitelé mohou těšit. Navíc, jak je u Nokie dobrým zvykem, bude aktualizace obohacena o aktualizace pouze pro Nokie. Celý balíček se bude nazývat Lumia Cyan.

Aktualizaci Lumia Cyan dostanou všechny Lumie s WP8

„Dnes představujeme lidem prostřednictvím tří strhujících telefonů na platformě Windows Phone 8.1 to nejlepší od Microsoftu a to nejlepší z řady Lumia. Navíc, kromě novinek od Microsoftu, přináší Nokia uživatelům také nekompromisní nástroje pro fotografování, skvělý design a lepší nástroje pro práci,“ řekl Stephen Elop, výkonný viceprezident divize Devices & Services společnosti Nokia. „Jsme potěšeni, že můžeme nabídnout tyto zásadní novinky ve Windows Phone 8.1 i současným majitelům telefonů Lumia.“

Aktualizace Lumia Cyan bude dostupná formou OTA a kromě novinek v rámci systému Windows Phone 8.1, které představují například notifikační centrum, možnost nastavit tapetu na domovskou obrazovku či hlasovou asistentku Cortana, obdrží ještě bonusy přímo od Nokie. Mezi ně patří rozšíření současné aplikace pro fotoaparát, novinky v aplikaci Creative Studio a rozšíření se dočká také nedávno představená aplikace Nokia Storyteller.

Aktualizace pro telefony Nokia bude dostupná letos v létě. Pravděpodobně tak začne v průběhu června. O podrobnějších termínech vás samozřejmě budeme informovat.

Zdroj: TZ Nokia

Diskuze ke článku
Michal
Dufam, ze Nokia pod kridlami MS kopne do vrtule a bude robit tie updaty rychlejsie a nebudeme cakat 3 mesiace kym sa to dostane z US aj dalej do sveta
Martin
Někteří za 8 dní... :)
petr
Takže nejdřív dorazí Wp8.1(za 7 dni) a pak tahle od Nokie nebo za 3 měsíce všechno najednou??
jarda
Uz tady mela byt davno. Nejlepe na podzim. Jsou zpozdily.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze