Aktualizace Lumia Cyan míří na české Lumie 520 a 720

28

Microsoft pokračuje v šíření aktualizace Lumia Cyan na další modely od Nokie. Nyní se v České republice dočkaly některé varianty modelů Lumia 520 a Lumia 720. Ty tak získávají nejen Windows Phone 8.1, ale také spoustu novinek.

Aktualizace Lumia Cyan je dostupná na dalších dvou modelech od Nokie. Konkrétně se jedná o vůbec nejpopulárnější model Lumia 520 a také lehce pozapomenutelnou Lumii 720, která uživatele potěšila velkou výdrží. V případě Lumie 520 je aktualizace dostupná pro kousky zakoupené u Vodafonu a T-Mobilu. Běžné verze si ještě nějakou chvíli počkají. Totéž platí pro běžné verze Lumie 720, v jejímž případě je aktualizace opět dostupná pro kousky od Vodafonu.

Nokia Lumia 520 a Lumia 720

Po aktualizaci získáte nejen novější prostředí, ale také hned několik novinek. Jedním z největších lákadel je určitě hlasová asistentka Cortana, nebo tzv. WordFlow klávesnice pro rychlé psaní přejížděním po písmenech (tato funkce není k dispozici pro češtinu), přibylo také notifikační centrum, oddělené ovládání hlasitosti, nové aplikace pro správu dat a spotřeby energie, mnoho nových API pro vývojáře a další novinky. Mezi nimi figuruje například také konečně možnost přesunu aplikací na microSD karty, čímž uvolníte paměť vašeho telefonu. Vylepšení se dočkala i aplikace Nokia Camera a funkce Camera Roll, která umožňuje rychlý přístup k fotografiím přímo z fotoaparátu.

Zdroje: nokia.com

Diskuze ke článku
BadWolf
Hmm a Nokia Lumia 525 sa ešte neplánuje na Slovensko? Všade je len 520 a pritom 525 sa už kde-tam predáva :/ Neviete o tom niečo?
Michal
Jako ČTK - taky s křížkem po funuse :)

Už včera byl CYAN pro 1020 a pár 920 - dnes další 920 a 520, 720
n7610
Vypadá to že Microsoft je, co se týče aktualizací nejpracovitější :-) v aktualizacích :-)
A co Lumia 820
tvl, to je k nastvani. Vsechny mozny modely uz cYAN DOSTALI NEBO BRZY DOSTANOU a Lumia 820 bude az posledni. Proc tvl ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze