Logo Motoroly na telefonech Lenovo zůstane. Lidem se líbí

4

Na konferenci Lenovo TechWorld, která se koná tento týden v San Franciscu, jsme zjišťovali také skutečnosti kolem značky Moto v portfoliu Lenova. A podle všeho se nic měnit nebude, a to zcela úmyslně.

Z průzkumů, které si Lenovo u zákazníků provedlo v minulém roce, vyplývá, že vnímají značku Motorola, potažmo jen zkráceně „Moto“ velmi pozitivně, stejně jako její logo na zádech telefonů. Lenovo se tak podle Olivera Ebela, viceprezidenta a generálního manažera smartphonů Lenovo pro oblast EMEA, rozhodlo zachovat řadu telefonů Moto, která existuje vedle řady smartphonů Vibe přímo od Lenova. A v blízké době se nic v tomto směru měnit nebude, Lenovo tak bude mít dále poněkud netypicky dvě hlavní modelové řady smartphonů, někdy s konkurujícími si produkty.

Moto

To samé platí i o původním logu Motoroly, dnes označovaném jako Moto, které na telefonech této řady nacházíme. I toto poznávací znamení na telefonech zůstane, a to hodně dlouho. Ostatně potvrdilo se to hned na konferenci v San Franciscu, kde Lenovo ukázalo dva nové přírůstky do řady Moto, modely Moto Z a Z Force. První dojmy z novinek si můžete přečíst na mobilenet.cz, včetně podrobného videopohledu.

Lenovo Moto Z a Z Force
Diskuze ke článku
Pepis
Lumia 830
Tedy
Pepi nerozumím tvému komentáři, chápu že jsi spokojen ale je nutné to Cpat SEM???

Jinak, jsem rád že zachovali něco a hlavně"M" Motorola je pro mě srdcovka a značky bx býka škoda, celkem nám může být jedno kdo ji teď vlastní nebo částečně myslím mobilní divizi, pokud zůstane stejně výjimečná což věřím že ani, v lenovu nejsou hloupí. Budu jedině rád, sám spokojené používám Moto X 2nd Gen 2014

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze