Lenovo přichystá Android 8.0 Oreo pro 10 telefonů Motorola

5
Lenovo přichystá Android 8.0 Oreo pro 10 telefonů Motorola
  • Lenovo oficiálně potvrdilo aktualizaci na Android 8.0 Oreo pro 10 telefonů značky Motorola
  • Dočkají se řady Moto Z, Moto Z2, Moto X4 a Moto G5

Před necelým měsícem Google oficiálně představil nejnovější Android 8.0 Oreo a tím započalo čekání uživatelů na aktualizaci. Dobrá zpráva nyní přišla z tábora Lenova, respektive značky Motorola. Došlo k oznámení, které telefony se aktualizace dočkají. V seznamu níže můžeme najít modely z řad Moto Z, Moto Z2, Moto X4 a Moto G5. Celkem hodlá výrobce aktualizovat 10 přístrojů značky Motorola.

Proces aktualizace má začít zkraje podzimu, což znamená již koncem tohoto měsíce. Nebylo však upřesněno, které modely budou mít přednost.

Zdroj: blog.motorola.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Marek
Dobrý, Motorola jede. Ne jak Samšunt. Co na aktualizace z vysoka kašle. Díky, Moto !
Petrees
Žádná hitparáda....Lenovo slibovalo,že aktualizaci uvolní i pro řadu G4 a G4 Plus...Tím,že něco zveřejním a slíbím a pak se vykašlu, nevrhá žádné hezké světlo na tuto firmu....za mě ne ...Děkuji a už nikdy více, Moto !
Jan
Ja jsem s moto Z max spokojený. Budu šetřit Z2 Force
ANO
Jen maximalne necely rok stare telefony dostanou update na novy system? TOMU RIKAM PODPORA! Ten android je tak skvely, koupite si pred rokem za 15 litru telefon a on uz nedostane ani novy system a jeste je to brano jako skvela zprava, ze ty co maji telefon jen 3/4 roku, tak ze ty mozna nekdy novy system dostanou:o) At mi jeste nekdo tvrdi, ze iphone SE za osmicku je drahy telefon, kdyz bude mit jeste 4 roky updaty na novy system + bezpecnostni updaty samozrejme jeste mnohem dyl. Ikdyz doposud jedu na windows, tak jsem vlastne taky mel uz 3 kousky (720, 930, 950xl) a vlastne by to zfoukl jediny iphone, ktery by schvalne nezacal microsoft kurvit. Takze v tomto svetle ani tech 35k za iphone X nevypada spatne a to v porovnani s windows, v porovnani s anroidem je to naprosty no-brainer, tam se ten iphone X zaplati za dva roky. Kdyby bylo nejake rozumne pojisteni iphonu (ne ty scamy na CZC a alze) a nemusel jsem se bat, ze mi nekde spadne nebo ho nekde zapomenu a mel ho na 5 let zcela pojisten za nejakou rozumnou castku, tak nad tim ani neuvazuju a do Xka jdu hned.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze