LiveSport: mějte aktuální sportovní výsledky vždy při sobě

2

Jistě se mezi vám najdou sportovní fanoušci, kteří mají rádi přehled. Potěší vás aplikace LiveSport, která dokáže zobrazovat aktuální výsledky až pro 26 různých sportů. Zápasy také můžete sledovat v reálném čase a nechybí spousta informací, detailů, tabulek a přehledů.

Pokud se řadíte mezi sportovní fanoušky, tak byste mohli ocenit novou českou aplikaci LiveSport, která slouží především pro zobrazování výsledků z různých sportovních disciplín. Nechybí samozřejmě fotbal, hokej, tenis a další sporty. Některé zápasy dokonce můžete sledovat v živém čase a přesně tak vědět, jak se stav vyvíjí. Už se vám tedy nestane, že budete někomu volat, ať vám řekne „jak ti naši hrajou“.

Samozřejmě nechybí aktuální přehledy a tabulky v jednotlivých sportech. Na výběr budete mít jak z českých soutěží, tak samozřejmě z těch světových (Champions League, Premier League, NHL, KHL a další) a nechybí ani divize. Narazíte tu i na takové informace, jako jsou sestavy a detaily každého zápasu. Na závěr by vás mohla potěšit možnost zapnout si push notifikace pro neustálý přehled u vybraných zápasů.

Aplikace je zdarma, takže ji můžete jednoduše stáhnout a vyzkoušet. K dispozici je pro Android i iOS kompletně v češtině.

Stáhnout LiveSport

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
PiNi77
super, ale chtelo by to widget :)
František Andrt
František Andrt
Super aplikace. Ve chvíli kdy byla dostupná na android okamžitě jsem stahovaI. V češtině, přehledná, spoustu užitečných informací pro sportovní fanoušky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze