Google nabídne každý týden jednu dětskou aplikaci zdarma

3

Google před nedávnem spustil v Obchodě Play novou sekci, kde naleznete aplikace a hry vhodné jak pro děti, tak také pro celé rodiny. Aby novou kategorii trochu podpořil, rozhodl se nabídnout každý týden jednu dětskou aplikaci zdarma, a to v rámci akce „Free App Of The Week“. První takovou je dětská hra Daniel Tiger Grr-ific Feelings.

Google před nedávnem spustil novou sekci ve svém Obchodě Play, která se zaměřuje na aplikace pro rodiny s dětmi a pro děti samotné. Nalezneme zde jak naučné, tak také zábavné a paměť cvičící hry, případně aplikace. Aby Google trochu probudil zájem ze strany uživatelů, tedy rodin s dětmi, rozhodl se nabídnout každý týden jednu aplikaci zdarma, a to v rámci akčního projektu „Free App Of The Week“ (týdenní aplikace zdarma).

Jednou zadarmo, podruhé za peníze. Trik tví v promo odkazu.

Google bude sám vybírat právě takové hry nebo aplikace, které se nacházejí přímo v této speciální části Obchodu Play. První týden Google odstartoval hrou Daniel Tiger Grr-ific Feelings, která běžně stojí zhruba 68 Kč. Google na to jde ovšem trochu jinak, pokud se na aplikaci odkážete přímo, aplikace je stále placená, zdarma ji získáte pouze pomocí speciální odkazu, kde se budou aplikace a hry každý týden obměňovat, a to pravidelně.

Zdroje: forbes.com, play.google.com

Diskuze ke článku
anton
chudaci kopiruju apple :D
mato
Ľudia, nainštalujte si Amazon Appstore a máte každý deň appku zadarmo a navyše vcelku často ďalšie zľavy v desiatkách aj viac dolárov. Stačí navštíviť amazon.com a tam vám appku hneď ponúknu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze