Stáhněte si Adobe Photoshop Express pro Windows Phone

3

Pro uživatele systému Windows Phone máme dobrou zprávu: Adobe vydává kapesní verzi svého oblíbeného nástroje pro úpravu fotografií. Zdarma si tak můžete stáhnout Photoshop Express, který zvládá základní úpravy, filtry, ořezy i detailnější nastavení.

Adobe rozšiřuje portfolio svých aplikací pro systém Windows Phone 8. Nyní si můžete nainstalovat aplikaci Adobe Photoshop Express, která slouží především pro jednoduchou úpravu fotek. V první řadě můžete provádět ořezy, otáčet výřezem nebo celou fotku převracet. Nechybí ani automatická úprava jasu a kontrastu. Obzvlášť při focení s bleskem využijete funkci odstranění červených očí. Kromě automatických úprav si můžete sami nastavit kontrast, expozici, jas, sytost barev a další.

Adobe Photoshop Express

Kromě toho na vás čeká balíček filtrů, které jednoduše a rychle změní barvy fotografie. Ty základní jsou zdarma. Pokud budete chtít používat nějaké lepší, tak si je musíte koupit. Stejně tak si můžete koupit funkci pro odstranění šumu z fotografií. A v neposlední řadě také můžete svým obrázkům přidat nějaký připravený rámeček. Aplikace je kromě zmíněných balíčků zdarma a můžete ji okamžitě vyzkoušet.

Stáhnout Adobe Photoshop Express

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: windowsphone.com