Lifestage: nová aplikace od Facebooku určena výhradně mladým

Svou početnou rodinku aplikací Facebook nyní ještě rozšiřuje. Nový přírůstek s názvem Lifestage je prozatím k dispozici jen pro iOS a míří výhradně na majitele studující střední školu. Zaměřena je na sdílení krátkých videí z vašeho života.

Lifestage

Aplikaci Lifestage vytvořil údajně 19letý student Michael Sayman a míří s ní právě na svou věkovou kategorii. Primárně je aplikace určena osobám do 21 let, které studují střední školu. Tu je nezbytné si při zakládání profilu v aplikaci vybrat. Aplikace je současně provázána například se Snapchatem či Instagramem, což můžete dát ostatním náležitě najevo. O čem aplikace vlastně je? Základní myšlenkou je video, pomocí kterého světu sdělíte co například máte a nemáte rádi. Kromě vlastních videí budete moci sledovat také videa ostatních na vaší škole, případně škol ve vaší blízkosti. Vámi natočená a zveřejněná videa tak budou vždy veřejná. Má to údajně pomoci ke snadnějšímu seznamování s novými spolužáky.

TIP! Instagram dosáhl na Androidu více než miliardy instalací

Aplikace Lifestage

Věkové omezení se zdá být opravdu přísné a uživatel, který překročí hranici 22 let by již neměl mít možnost nadále sledovat videa na dalších profilech. Aplikace Lifestage je v tuto chvíli dostupná pouze pro systém iOS 8.0 a novější. Zda se dostane také na Android, není v tuto chvíli potvrzeno.

Stáhnout Lifestage

App Store (zdarma)

Zdroje: phonearena.com, facebook.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze