Líbil se vám mobilecast #special? Nyní máte možnost vyhrát Huawei Watch D!

Líbil se vám mobilecast #special? Nyní máte možnost vyhrát Huawei Watch D!
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • V naší nové soutěži můžete získat hodinky Huawei Watch D
  • Zaujmou tlakoměrem, výdrží i sportovními funkcemi
  • Pokud se chcete zapojit, stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku

Včera proběhl další z oblíbených dílů mobilecast #special, tentokrát zaměřený na hodinky Watch D od Huawei. Chyběla vám soutěž? Trochu jsme vás napínali, ale soutěž bude. A pochopitelně se bude soutěžit o hlavního protagonistu mobilecastu #special, tedy hodinky Huawei Watch D s tlakoměrem.

O co se hraje?

Společnost Huawei nedávno uvedla na trh zbrusu nové hodinky Huawei Watch D. Jedná se o vůbec první chytré hodinky Huawei, které jsou vylepšené o EKG funkci, tedy křivku zobrazující elektrickou aktivitu srdce, i o měření krevního tlaku. Obsahují taktéž všechny ostatní funkce chytrých hodinek, jako je například měření srdečního tepu nebo detekci stresu. Inteligentní zdravotní asistent na zápěstí představuje významný průlom v softwaru chytrých hodinek. Hodinky mají certifikaci CE Medical Device Regulation.

Huawei Watch D jsou plně funkční chytré hodinky, které kromě měření zdravotního stavu podporují také další funkce, jako je sledování kvality spánku nebo stresu, celodenní kontrolu množství kyslíku v krvi (SpO2) nebo detekce tělesné teploty. Jsou vybaveny více než 70 režimy cvičení, jako je například běh nebo jóga. Uživatelé mohou sdílet výsledky cvičení z aplikace Huawei Health (Zdraví) s populární aplikací Strava.

Jak hrát a vyhrát?

Tentokrát nebudeme pokládat záludné otázky, výhodu však budou mít ti, kteří viděli včerejší mobilecast #special. Otázka se totiž bude vázat právě k tomuto speciálnímu vysílání. Ioannis se v průběhu vysílání vyjadřoval k výdrži baterie. Výrobce se chlubí, že hodinky vydrží zhruba týden, ale jak dlouho vydržely v reálných podmínkách právě našemu kolegovi? Toť otázka... Výhoda však je, že pokud jste stream nesledovali on-line, můžete najít odpověď v následujícím záznamu.

Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 8. 12. 2022 20:00 hod. do 23. 12. 2022 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram, kde nám dáte odběr. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Soutěžní formulář se vám nezobrazuje? Využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!