LG zabojuje a vlajkový model G6 pustí do prodeje před Samsungem

4

V následujících týdnech a měsících nás čeká příchod hned několika vlajkových lodí od předních výrobců. Kromě Samsungu bude velmi sledovaná rovněž snaha LG. A právě jihokorejský výrobce by rád získal časový náskok.

LG G5
LG G5

Střípky informací ohledně již potvrzeného modelu LG G6 se postupně skládají. Například již víme, že výrobce upustí od loňské modulárnosti. Design se však výrazněji měnit nemá, což se naopak nedá říci o displeji, který by mohl mít nový poměr stran. Takřka jistě lze říci také informaci o představení, které proběhne v rámci veletrhu MWC 2017 v Barceloně. Konkrétně má jít o neděli 26. února. Na stejném místě si svou chvíli slávy hodlá užít i Samsung a představit očekávaný model Galaxy S8.

Přečtěte si: Recenze LG G5 – Focení může být zábava

LG G6
Možná podoba chystaného LG G6

Následně začne boj s časem. LG by jej tentokrát rádo vyhrálo a svůj klíčový model G6 dostalo do prodeje co nejdříve. Objevila se totiž informace, že zahájení prodeje na domácím jihokorejském trhu proběhne již 10. března, tedy zhruba dva týdny po světové premiéře. Naproti tomu Samsung Galaxy S8 se má začít prodávat až v polovině dubna a LG by tak získalo měsíční náskok na svého největšího konkurenta.

Zdroje: etnews.com, theinvestor.co, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Petas
To ze G6 vyjde driv je uplne jedno. Kdo chce LG koupi ho a kdo ne stejne pocka na S8
romek
Už se LG g6 nemůžu dočkat, až se za půl roku bude prodávat za 10 tis. Kč stejně jako G5 po pár měsících prodeje tak to bude super koupě
trent
Prodej 14 dní po představení je moc pěkná věc. Na druhou stranu, jestli se bude prodávat stejně jako G5, nebo V20, tak to rychlost nebude moc platná. Nejsem zastánce Samsungu, ale ten to své esko představí a i kdyby, do mesice jde na pulty... Všude, nejen v Koreji.
hjuik
No LG bych si rozhodně nekoupil,ale SAMSUNG to bude zas jistě "bomba" :D :D :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze